Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
застосував усі приклади з теми,
https://1b.app/ua/support/documents/1413-dobavit-sotie-00-k-tsenam-v-dokumentah/
жоден не спрацював
[file]12501[/file]
[file]12502[/file]
є рішення?
Мироненко Дмитро ФОП Мироненко Дмитро написав: - написав - не спрацювало
Ви не так написали. Зараз ви пишете так: {row:product_productprice#2]} А потрібно так: {row:product_productprice[#2]} Тобто, - [#2] - два знаки після коми - або [#3] - три знаки після коми
[quote]
Мироненко Дмитро
ФОП Мироненко Дмитро написав:
- написав
- не спрацювало
[/quote]
Ви не так написали.
Зараз ви пишете так: {row:product_productprice#2]}
А потрібно так: {row:product_productprice[#2]}
Тобто,
- [#2] - два знаки після коми
- або [#3] - три знаки після коми
Мироненко Дмитро ФОП Мироненко Дмитро написав: - Поробив - теж не спрацювало
Якщо ви вставляєте одні й самі змінні через буфер обміну, тобто, Ctrl+C/Ctrl+V - тоді нічого не вийде. Потрібно таку саму змінну вставляти окремо
[quote]
Мироненко Дмитро
- Поробив
- теж не спрацювало
[/quote]
Якщо ви вставляєте одні й самі змінні через буфер обміну, тобто, Ctrl+C/Ctrl+V - тоді нічого не вийде. Потрібно таку саму змінну вставляти окремо
[/quote] Якщо ви вставляєте одні й самі змінні через буфер обміну, тобто, Ctrl+C/Ctrl+V - тоді нічого не вийде. Потрібно таку саму змінну вставляти окремо [/quote] - зображення, посилання вставити можу. а як змінну вставити окремо? і ще перед цим формат її змінити?
[/quote]
[/quote]
[file]12525[/file] - зображення, посилання вставити можу.
а як змінну вставити окремо? і ще перед цим формат її змінити?
Сусяк Ігор Інтегратор Integrator.com.ua написав: ой, тут сторінка інтерпретує як код, тому ви не побачили. має бути так:
- так я зрозумів - але які змінні без вказівки формату видають два знаки. а коли вказуєш, то перестає сприйматися як змінна. це баг може?
[quote]
Сусяк Ігор
Інтегратор
Integrator.com.ua написав:
ой, тут сторінка інтерпретує як код, тому ви не побачили. має бути так: [file]12528[/file]
[/quote]
[file]12530[/file] - так я зрозумів
[file]12531[/file] - але які змінні без вказівки формату видають два знаки.
а коли вказуєш, то перестає сприйматися як змінна.
це баг може?
а це вже інше питання, припускаю, що ви писали змінну вручну і можливо вказали якусь кириличну літеру. змінну треба вибирати зі списку праворуч. спробуйте додати {row:product_productprice} до першої колонки
а це вже інше питання, припускаю, що ви писали змінну вручну і можливо вказали якусь кириличну літеру.
змінну треба вибирати зі списку праворуч. спробуйте додати {row:product_productprice} до першої колонки
Мироненко Дмитро ФОП Мироненко Дмитро написав: а коли вказуєш, то перестає сприйматися як змінна.
це означає, що у вас у вихідному коді документа (html - можна відкрити по першій кнопці в шапці редактора) вказаний текст або символи всередині змінної. Вона має бути чистою, зайдіть у код та видаліть зайвий текст. Таке зазвичай відбувається, коли ви вставляєте текст копіюванням ctrl + v всередину змінної
[quote]
Мироненко Дмитро
а коли вказуєш, то перестає сприйматися як змінна.
[/quote]
це означає, що у вас у вихідному коді документа (html - можна відкрити по першій кнопці в шапці редактора) вказаний текст або символи всередині змінної. Вона має бути чистою, зайдіть у код та видаліть зайвий текст. Таке зазвичай відбувається, коли ви вставляєте текст копіюванням ctrl + v всередину змінної
Сусяк Ігор Інтегратор Integrator.com.ua написав: а це вже інше питання, припускаю, що ви писали змінну вручну і можливо вказали якусь кириличну літеру. змінну треба вибирати зі списку праворуч. спробуйте додати {row:product_productprice} до першої колонки
- в першу колонку? - і в п'ятій працює, але без вставки "[#2]", а кириличних символів у цій вставці немає а в першій із вставкою теж не працює, а на номер по порядку формат взагалі не діє
[quote]
Сусяк Ігор
Інтегратор
Integrator.com.ua написав:
а це вже інше питання, припускаю, що ви писали змінну вручну і можливо вказали якусь кириличну літеру.
змінну треба вибирати зі списку праворуч. спробуйте додати {row:product_productprice} до першої колонки
[/quote]
[file]12538[/file] - в першу колонку?
[file]12539[/file] - і в п'ятій працює, але без вставки "[#2]", а кириличних символів у цій вставці немає
а в першій із вставкою теж не працює, а на номер по порядку формат взагалі не діє
Мироненко Дмитро ФОП Мироненко Дмитро написав: - У першу колонку? - і в п'ятій працює, але без вставки "[#2]", а кириличних символів у цій вставці немає а в першій із вставкою теж не працює, а на номер по порядку формат взагалі не діє
Ще раз, швидше за все, у Вас ось така історія
[quote]
Мироненко Дмитро
- У першу колонку?
- і в п'ятій працює, але без вставки "[#2]", а кириличних символів у цій вставці немає
а в першій із вставкою теж не працює, а на номер по порядку формат взагалі не діє
[/quote]
Ще раз, швидше за все, у Вас ось така історія [file]12540[/file]
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав:
Мироненко Дмитро ФОП Мироненко Дмитро написав: - У першу колонку? - і в п'ятій працює, але без вставки "[#2]", а кириличних символів у цій вставці немає а в першій із вставкою теж не працює, а на номер по порядку формат взагалі не діє
- та начебто немає такої історії, всі змінні написані коректно
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
[quote]
Мироненко Дмитро
- У першу колонку?
- і в п'ятій працює, але без вставки "[#2]", а кириличних символів у цій вставці немає
[/quote]
[/quote]
[file]12541[/file] - та начебто немає такої історії, всі змінні написані коректно
Змінна {row:product_index} - це поле з типом integer, тобто ціле число, воно не може мати дрібної частини, вказівка у форматі {row:product_index[#2]} неприпустима для неї
Змінна {row:product_index} - це поле з типом integer, тобто ціле число, воно не може мати дрібної частини, вказівка у форматі {row:product_index[#2]} неприпустима для неї
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: Змінна {row:product_index} - це поле з типом integer, тобто ціле число, воно не може мати дрібної частини, вказівка у форматі {row:product_index[#2]} неприпустима для неї
ну хоч одна змінна з форматом виводиться. а {row:product_productprice[#2]} - чому перестає відображатися, якщо додаєш формат?
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
[/quote]
ну хоч одна змінна з форматом виводиться.
а {row:product_productprice[#2]} - чому перестає відображатися, якщо додаєш формат?
Мироненко Дмитро ФОП Мироненко Дмитро написав: ну хоч одна змінна з форматом виводиться. а {row:product_productprice[} - чому перестає відображатись якщо додаєш формат?
Складіть попередні повідомлення в темі і спробуйте зрозуміти, ви не показуєте, що у вас заповнено, я не можу передбачити, тільки припускати. Якщо у вас змінна в коді виглядає так {row:product_productprice[} - це неправильно заповнено Потрібно так {row:product_productprice[#2]} - якщо заповнено так, то буде працювати
[quote]
Мироненко Дмитро
ну хоч одна змінна з форматом виводиться.
а {row:product_productprice[} - чому перестає відображатись якщо додаєш формат?
[/quote]
Складіть попередні повідомлення в темі і спробуйте зрозуміти, ви не показуєте, що у вас заповнено, я не можу передбачити, тільки припускати. Якщо у вас змінна в коді виглядає так {row:product_productprice[} - це неправильно заповнено
Потрібно так {row:product_productprice[#2]} - якщо заповнено так, то буде працювати
Складіть попередні повідомлення в темі і спробуйте зрозуміти, ви не показуєте, що у вас заповнено, я не можу передбачити, тільки припускати. Якщо у вас змінна в коді виглядає так {row:product_productprice[} - це неправильно заповнено Потрібно так {row:product_productprice[#2]} - якщо заповнено так, то буде працювати
- не бачу різниці :) треба щось із цим робити :)
[quote]
Складіть попередні повідомлення в темі і спробуйте зрозуміти, ви не показуєте, що у вас заповнено, я не можу передбачити, тільки припускати. Якщо у вас змінна в коді виглядає так {row:product_productprice[} - це неправильно заповнено
Потрібно так {row:product_productprice[#2]} - якщо заповнено так, то буде працювати
[/quote]
[file]12543[/file] - не бачу різниці :)
треба щось із цим робити :)
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: Складіть попередні повідомлення в темі і спробуйте зрозуміти, ви не показуєте, що у вас заповнено, я не можу передбачити, тільки припускати. Якщо у вас змінна в коді виглядає так {row:product_productprice[} - це неправильно заповнено Потрібно так {row:product_productprice[} - якщо заповнено так, то буде працювати
комбінація '[#2]' тут визначається як id контакту '{row:product_productprice[#2]}' - від так має бути
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
Потрібно так {row:product_productprice[} - якщо заповнено так, то буде працювати
[/quote]
комбінація '[#2]' тут визначається як id контакту
'{row:product_productprice[#2]}' - від так має бути
Суханицький Андрій Складіть попередні повідомлення в темі і спробуйте зрозуміти, ви не показуєте, що у вас заповнено, я не можу передбачити,
начебто до кожного повідомлення прикладаю скрини https://1b.app/ru/ajax/download/12541/ - ось наприклад що заповнено в редакторі та HTML коді - а ось що у перегляді
[quote]
Суханицький Андрій
Складіть попередні повідомлення в темі і спробуйте зрозуміти, ви не показуєте, що у вас заповнено, я не можу передбачити,
[/quote]
начебто до кожного повідомлення прикладаю скрини
https://1b.app/ru/ajax/download/12541/ - ось наприклад що заповнено в редакторі та HTML коді
[file]12546[/file] - а ось що у перегляді
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: комбінація '[#2]' тут визначається як id контакту '{row:product_productprice[#2]}' - від так має бути
саме так все і записано, при додаванні формату до змінних, вони перестають відображатися (крім {row:product_index} - вона ігнорує формат)
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
комбінація '[#2]' тут визначається як id контакту
'{row:product_productprice[#2]}' - від так має бути
[/quote]
саме так все і записано,
при додаванні формату до змінних, вони перестають відображатися (крім {row:product_index} - вона ігнорує формат)
Мироненко Дмитро ФОП Мироненко Дмитро написав: - а ось що у перегляді
перегляд показує останній створений документ за цим шаблоном, тому щоб побачити зміни - Вам потрібно створити новий документ у замовленні і вже в цьому документі ви побачите змінені значення відповідно до змінних
[quote]
Мироненко Дмитро
- а ось що у перегляді
[/quote]
перегляд показує останній створений документ за цим шаблоном, тому щоб побачити зміни - Вам потрібно створити новий документ у замовленні і вже в цьому документі ви побачите змінені значення відповідно до змінних
Суханицький Андрій перегляд показує останній створений документ за цим шаблоном, тому щоб побачити зміни - Вам потрібно створити новий документ у замовленні і вже в цьому документі ви побачите змінені значення відповідно до змінних
[quote]
Суханицький Андрій
[/quote]
так сильно. а так одразу і не скажеш
Швиденько реагує перегляд на зміни та процес для перегляду взятий такий за яким жодних документів ніколи не створювалося.
можете самі подивитися https://adapter.crm-onebox.com/app/document/templates/5/control/
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: Ви сформували документ у замовленні, він правильно відображає числа?
і в цьому документі все виводиться коректно. це глюк у перегляді шаблону виходить.
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
Ви сформували документ у замовленні, він правильно відображає числа?
[/quote]
і в цьому документі все виводиться коректно.
це глюк у перегляді шаблону виходить.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар