Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
. OneBox production написав: Доброго дня, наскільки я пам'ятаю такого функціонала у нас немає. Навіщо вам це?
Коли відкривається відразу "пустушка" процес, він був раніше видалений, і можна написати щось і зберегти. Потім замовлення відновлюється та відображається у списку. Це потрібно для менеджерів, які в реальному часі телефоном розмовляють з клієнтами і їм потрібно заповнювати відразу інформацію в замовленні. А буває так, що клієнт просто відмовляється або він передумав, тоді процес можна просто не зберігати, він і так буде видалений.
[quote]
.
OneBox production написав:
Доброго дня, наскільки я пам'ятаю такого функціонала у нас немає. Навіщо вам це?
[/quote]
Коли відкривається відразу "пустушка" процес, він був раніше видалений, і можна написати щось і зберегти. Потім замовлення відновлюється та відображається у списку.
Це потрібно для менеджерів, які в реальному часі телефоном розмовляють з клієнтами і їм потрібно заповнювати відразу інформацію в замовленні. А буває так, що клієнт просто відмовляється або він передумав, тоді процес можна просто не зберігати, він і так буде видалений.
. OneBox production написав: Як раніше менеджери створювали такі замовлення? Через яку саме кнопку/вікно/блок?
Якщо я не помиляюся, зліва в меню був пункт "Створити замовлення"
[quote]
.
OneBox production написав:
Як раніше менеджери створювали такі замовлення? Через яку саме кнопку/вікно/блок?
[/quote]
Якщо я не помиляюся, зліва в меню був пункт "Створити замовлення"
Добридень! Для вирішення вашого питання вам потрібно зайти в додаток Workflows, потім знайти потрібний БП, наприклад "Замовлення клієнта" і в шестерні вибрати 1й пункт і у вікні поставити галочку " Створювати процес без попередньої сторінки" та Редагувати запис. Думаю, що це буде той результат, що вам потрібен.
Добридень! Для вирішення вашого питання вам потрібно зайти в додаток Workflows, потім знайти потрібний БП, наприклад "Замовлення клієнта" [file]9069[/file] і в шестерні вибрати 1й пункт [file]9070[/file] і у вікні поставити галочку " Створювати процес без попередньої сторінки" [file]9071[/file] та Редагувати запис.
Думаю, що це буде той результат, що вам потрібен.
Бушуєв Святослав Юрійович SheBo написав: Добридень! Для вирішення вашого питання вам потрібно зайти в додаток Workflows, потім знайти потрібний БП, наприклад "Замовлення клієнта" і в шестерні вибрати 1й пункт і у вікні поставити галочку " Створювати процес без попередньої сторінки" та Редагувати запис. Думаю, що це буде той результат, що вам потрібен.
Замовлення створюється і так, але він вже створений, а потрібно, щоб був видалений спочатку, до моменту збереження.
[quote]
Бушуєв Святослав Юрійович
SheBo написав:
Добридень! Для вирішення вашого питання вам потрібно зайти в додаток Workflows, потім знайти потрібний БП, наприклад "Замовлення клієнта" [file]9069[/file] і в шестерні вибрати 1й пункт [file]9070[/file] і у вікні поставити галочку " Створювати процес без попередньої сторінки" [file]9071[/file] та Редагувати запис.
Думаю, що це буде той результат, що вам потрібен.
[/quote]
Замовлення створюється і так, але він вже створений, а потрібно, щоб був видалений спочатку, до моменту збереження.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар