Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день!.
Процес "Замовлення клієнта".
На етапі "В обробці" не працює дія "Застосувати рівень цін клієнта до продуктів процесу".
Не працює у всіх користувачів системи при переході на етап та при збереженні.
Помилки можна протестувати на замовлення
/customorder/order/12977/edit/
/customorder/order/12148/edit/
Прошу опрацювати дане звернення у порядку, зазначеному у п. 5.10.1 Договору №2015516685 від 17.07.20, а саме:
"5.10.1 Замовник отримує право на рішення звернень щодо усунення помилок роботи ПЗ. Ошибка роботи ПЗ вважається функцією, яка працює не відповідно до опису базових функцій ПЗ https://box.webproduction.ua/doc/. Виконавець зобов'язується приймати звернення Замовника, наданих до відділу технічної підтримки протягом 1 (одної) робочої години з моменту отримання та надання порядкового номера звернення.
звернення Виконавець зобов'язується вирішити питання звернення та усунути помилку роботи ПЗ протягом 8 (восьми) робочих годин, але не
Добрий день!. Процес "Замовлення клієнта". На етапі "В обробці" не працює дія "Застосувати рівень цін клієнта до продуктів процесу". Не працює у всіх користувачів системи при переході на етап та при збереженні. Помилки можна протестувати на замовлення /customorder/order/12977/edit/ /customorder/order/12148/edit/ Прошу опрацювати дане звернення у порядку, зазначеному у п. 5.10.1 Договору №2015516685 від 17.07.20, а саме: "5.10.1 Замовник отримує право на рішення звернень щодо усунення помилок роботи ПЗ. Ошибка роботи ПЗ вважається функцією, яка працює не відповідно до опису базових функцій ПЗ https://box.webproduction.ua/doc/. Виконавець зобов'язується приймати звернення Замовника, наданих до відділу технічної підтримки протягом 1 (одної) робочої години з моменту отримання та надання порядкового номера звернення. звернення Виконавець зобов'язується вирішити питання звернення та усунути помилку роботи ПЗ протягом 8 (восьми) робочих годин, але не
Торбін Олена написав: Добрий день!. Процес "Замовлення клієнта". На етапі "В обробці" не працює дія "Застосувати рівень цін клієнта до продуктів процесу". Не працює у всіх користувачів системи при переході на етап та при збереженні. Помилки можна протестувати на замовлення /customorder/order/12977/edit/ /customorder/order/12148/edit/
Олене, я вчора відповів вам у вашій аналогічній темі. #answer26268 Давайте спілкуватимемося в рамках однієї теми. Надайте, будь ласка, приклад посиланнями (як я вас попросив у зазначеній темі) - і я перевірю наявність проблеми, і при її наявності - виправлю або поясню чому працює саме так.
[quote]
Торбін Олена написав:
Добрий день!.
На етапі "В обробці" не працює дія "Застосувати рівень цін клієнта до продуктів процесу".
[/quote]
Олене, я вчора відповів вам у вашій аналогічній темі. #answer26268
Давайте спілкуватимемося в рамках однієї теми. Надайте, будь ласка, приклад посиланнями (як я вас попросив у зазначеній темі) - і я перевірю наявність проблеми, і при її наявності - виправлю або поясню чому працює саме так.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Premium-партнер писав/ла:
Торбін Олена написав: Добрий день!. Процес "Замовлення клієнта". На етапі "В обробці" не працює дія "Застосувати рівень цін клієнта до продуктів процесу". Не працює у всіх користувачів системи при переході на етап та при збереженні. Помилки можна протестувати на замовлення /customorder/order/12977/edit/ /customorder/order/12148/edit/
Олене, я вчора відповів вам у вашій аналогічній темі. #answer26268 Давайте спілкуватимемося в рамках однієї теми. Надайте, будь ласка, приклад посиланнями (як я вас попросив у зазначеній темі) - і я перевірю наявність проблеми, і при її наявності - виправлю або поясню чому працює саме так.
В рамках однієї теми спілкування, на жаль, не виходить, оскільки помилка виникає повторно, навіть після втручання ваших фахівців, і суттєво ускладнює нашу роботу. Посилання: Замовлення: /admin/customorder/order/12977/edit/ /admin/customorder/order/12148/edit/ Користувачі: /admin/shop/users/4/ /admin/shop/users/81/ /admin/shop/users/72/
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Premium-партнер писав/ла:
[quote]
Торбін Олена написав:
Добрий день!.
[/quote]
Олене, я вчора відповів вам у вашій аналогічній темі. #answer26268
Давайте спілкуватимемося в рамках однієї теми. Надайте, будь ласка, приклад посиланнями (як я вас попросив у зазначеній темі) - і я перевірю наявність проблеми, і при її наявності - виправлю або поясню чому працює саме так.
[/quote]
В рамках однієї теми спілкування, на жаль, не виходить, оскільки помилка виникає повторно, навіть після втручання ваших фахівців, і суттєво ускладнює нашу роботу.
Посилання:
Замовлення:
/admin/customorder/order/12977/edit/
/admin/customorder/order/12148/edit/
Користувачі:
/admin/shop/users/4/
/admin/shop/users/81/
/admin/shop/users/72/
Торбін Олена написав: В рамках однієї теми спілкування, на жаль, не виходить, оскільки помилка виникає повторно, навіть після втручання ваших фахівців, і суттєво ускладнює нашу роботу.
Я відповів вам у початковій темі. Не бачу жодної проблеми спілкуватися в одній темі.
[quote]
Торбін Олена написав:
В рамках однієї теми спілкування, на жаль, не виходить, оскільки помилка виникає повторно, навіть після втручання ваших фахівців, і суттєво ускладнює нашу роботу.
[/quote]
Я відповів вам у початковій темі.
Не бачу жодної проблеми спілкуватися в одній темі.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар