Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
мені потрібно, щоб я міг записати значення в полі "рівень ціни" продукту процесу
[file]4722[/file]
тобто у мене в якомусь дод. поле буде ID рівня ціни і мені потрібен функціонал копіювання, який би дозволив записувати значення в полі рівень ціни продукту, скільки це годин ?
мені потрібно, щоб я міг записати значення в полі "рівень ціни" продукту процесу
тобто у мене в якомусь дод. поле буде ID рівня ціни і мені потрібен функціонал копіювання, який би дозволив записувати значення в полі рівень ціни продукту, скільки це годин ?
Мені потрібно, щоб я міг якимось чином з доп. поля продукту процесу міг заповнити ід ціни для цього продукту. Відповідно якщо я запишу "2" це буде означає, що товару має застосовується рівень цін з ід = 2
Дивись, ось тут є таке поле
[file]4770[/file]
Кожна ціна має свій id
[file]4771[/file]
Мені потрібно, щоб я міг якимось чином з доп. поля продукту процесу міг заповнити ід ціни для цього продукту.
Відповідно якщо я запишу "2" це буде означає, що товару має застосовується рівень цін з ід = 2
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар