Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Виникло таке питання, у нас почали з'являтися замовлення бартеру.
Як нам їх враховувати, щоб не було сплати за ними у грошовому еквіваленті, тим самим такі замовлення не фігурували у звітах про продаж за гроші?
Добрий день. Виникло таке питання, у нас почали з'являтися замовлення бартеру. Як нам їх враховувати, щоб не було сплати за ними у грошовому еквіваленті, тим самим такі замовлення не фігурували у звітах про продаж за гроші?
Краще створити гаманець (account), який позначатиметься як "Віртуальна каса". І проводити через нього гроші. Бартер це все одно обмін грошима: дві угоди, в обох є платежі.
Краще створити гаманець (account), який позначатиметься як "Віртуальна каса".
І проводити через нього гроші.
Бартер це все одно обмін грошима: дві угоди, в обох є платежі.
Насправді завдання не зовсім зрозуміле ... Але я припускаю наступну модель - товар ставиться на прихід від клієнта, а ваш товар продається зі складу. Якщо ви продаєте товар зі складу і оприбуткуєте в одному процесі, то в налаштуваннях бізнес-процесу можна відключити облік зобов'язань (якщо звичайно ви їх використовуєте). Таким чином, можна здійснювати операції за складом без проведення оплати, і за фактом, не має значення, чи відповідає вартість обох позицій товару чи ні. Хоча я можу помилятися і процес влаштований іншим чином. Для коректнішого налаштування краще сформувати коротке ТЗ і розробити бізнес-процес.
Насправді завдання не зовсім зрозуміле ... Але я припускаю наступну модель - товар ставиться на прихід від клієнта, а ваш товар продається зі складу.
Якщо ви продаєте товар зі складу і оприбуткуєте в одному процесі, то в налаштуваннях бізнес-процесу можна відключити облік зобов'язань [file]4680[/file] (якщо звичайно ви їх використовуєте).
Таким чином, можна здійснювати операції за складом без проведення оплати, і за фактом, не має значення, чи відповідає вартість обох позицій товару чи ні.
Хоча я можу помилятися і процес влаштований іншим чином. Для коректнішого налаштування краще сформувати коротке ТЗ і розробити бізнес-процес.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар