Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Ми проаналізуємо вказану вами ситуацію і дамо відповідь протягом декількох робочих днів
Дякую. Чекатиму. Випадково наголосив на відповіді «Правильним»
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
Ми проаналізуємо вказану вами ситуацію і дамо відповідь протягом декількох робочих днів
[/quote]
Дякую. Чекатиму.
Випадково наголосив на відповіді «Правильним»
Грабовський Олександр писав/ла: Проблемою займаються? Нам дуже не комфортно працювати, коли при кожному замовленні OneBox на кілька хвилин зависає,
На мені зафіксовано цю проблему. Як у мене буде рішення – я вам про це повідомлю.
[quote]
Грабовський Олександр писав/ла:
Проблемою займаються? Нам дуже не комфортно працювати, коли при кожному замовленні OneBox на кілька хвилин зависає,
[/quote]
На мені зафіксовано цю проблему. Як у мене буде рішення – я вам про це повідомлю.
Я перевірив на вищезгаданому процесі - зависань немає. Запити відпрацьовують майже миттєво. Можливо, це повторюється під певним користувачем?
Я перевірив на вищезгаданому процесі - зависань немає. Запити відпрацьовують майже миттєво.
Можливо, це повторюється під певним користувачем?
[file]4806[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар