Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Не відкривається перегляд файлів з першого разу.
Майже завжди так відбувається, доводиться кілька разів натискати туди-сюди, щоб переглянути файл.
Це можна виправити?
[file]3929[/file]
Не відкривається перегляд файлів з першого разу. Майже завжди так відбувається, доводиться кілька разів натискати туди-сюди, щоб переглянути файл. Це можна виправити?
При попередньому перегляді через Google Docs - таке може бути. Це проблема стороннього сервісу - вони можуть відсікатися запит.
[quote]
[/quote]
При попередньому перегляді через Google Docs - таке може бути. Це проблема стороннього сервісу - вони можуть відсікатися запит.
:(
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
[/quote]
:(
Корнєв Михайло писав/ла: може бути це у Боксі якась проблема?
якщо ви аргументуєте де і в чому проблема – ми її вирішимо для початку можете переглянути в консолі при спробі відкриття попереднього перегляду в iframe - яка відповідь віддає гугл (ви посилання на процес не надавали - я не маю поняття де дивитися)
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
може бути це у Боксі якась проблема?
[/quote]
якщо ви аргументуєте де і в чому проблема – ми її вирішимо
для початку можете переглянути в консолі при спробі відкриття попереднього перегляду в iframe - яка відповідь віддає гугл (ви посилання на процес не надавали - я не маю поняття де дивитися)
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: якщо ви аргументуєте де і в чому проблема – ми її вирішимо
мені потрібно, щоб відкривалося все з першого разу, а не з 4-5, ось у чому вся проблема. я не хочу витрачати час та нервувати, коли щось не працює, коли мені треба це зробити швидко. сподіваюся, ви розумієте. додаткове відео в додатку.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
якщо ви аргументуєте де і в чому проблема – ми її вирішимо
[/quote]
мені потрібно, щоб відкривалося все з першого разу, а не з 4-5, ось у чому вся проблема. я не хочу витрачати час та нервувати, коли щось не працює, коли мені треба це зробити швидко. сподіваюся, ви розумієте. додаткове відео в додатку.
[file]4425[/file]
мені потрібно, щоб відкривалося все з першого разу, а не з 4-5, ось у чому вся проблема. я не хочу витрачати час та нервувати, коли щось не працює, коли мені треба це зробити швидко.
Ми не можемо контролювати поведінку попереднього перегляду стороннього сервісу - якщо ви подивіться в URL сторінок, що відкриваються - це відкривається саме сторонній сервіс. Щоб файл відкривався з першого разу – ви можете його завантажувати та відкривати локально на своєму ПК.
[quote]
мені потрібно, щоб відкривалося все з першого разу, а не з 4-5, ось у чому вся проблема. я не хочу витрачати час та нервувати, коли щось не працює, коли мені треба це зробити швидко.
[/quote]
Ми не можемо контролювати поведінку попереднього перегляду стороннього сервісу - якщо ви подивіться в URL сторінок, що відкриваються - це відкривається саме сторонній сервіс.
Щоб файл відкривався з першого разу – ви можете його завантажувати та відкривати локально на своєму ПК.
Ми не можемо контролювати поведінку попереднього перегляду стороннього сервісу - якщо ви подивіться в URL сторінок, що відкриваються - це відкривається саме сторонній сервіс. Щоб файл відкривався з першого разу – ви можете його завантажувати та відкривати локально на своєму ПК.
а в новій системі буде те саме?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
[quote]
[/quote]
Ми не можемо контролювати поведінку попереднього перегляду стороннього сервісу - якщо ви подивіться в URL сторінок, що відкриваються - це відкривається саме сторонній сервіс.
Щоб файл відкривався з першого разу – ви можете його завантажувати та відкривати локально на своєму ПК.
[/quote]
а в новій системі буде те саме?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар