Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Перестала відпрацьовувати процедуру при додаванні товару до таблиці.
Що сталося? Що змінилося? Ми спеціально робили доопрацювання 2 роки тому.
Якщо встановлено клієнт, який має знижка, то при додаванні товару в таблицю знижка встановлювалася відразу. Нині цього не відбувається.
Знижка ставиться лише після збереження процесу.
[file]2485[/file]
[file]2486[/file]
Перестала відпрацьовувати процедуру при додаванні товару до таблиці. Що сталося? Що змінилося? Ми спеціально робили доопрацювання 2 роки тому. Якщо встановлено клієнт, який має знижка, то при додаванні товару в таблицю знижка встановлювалася відразу. Нині цього не відбувається. Знижка ставиться лише після збереження процесу.
Можна, будь ласка, докладніше. Я хочу зрозуміти, як можуть відлітати базові речі на порожньому місці. Як можна бути впевненим у роботі та не моніторити систему хоча б тиждень, коли будь-якої миті просто так може перестати щось працювати?
Можна, будь ласка, докладніше.
Я хочу зрозуміти, як можуть відлітати базові речі на порожньому місці.
Як можна бути впевненим у роботі та не моніторити систему хоча б тиждень, коли будь-якої миті просто так може перестати щось працювати?
Раніше при додаванні продукту до процесу викликалися процедури щодо його оновлення. Потім були внесені правки, при яких у деяких випадках (як у вас, наприклад) оновлення не спрацьовувало. Я можу вам ще чимось допомогти?
Раніше при додаванні продукту до процесу викликалися процедури щодо його оновлення. Потім були внесені правки, при яких у деяких випадках (як у вас, наприклад) оновлення не спрацьовувало. Я можу вам ще чимось допомогти?
На жаль редагування на те і редагування щоб впливати на щось. Ви можете відключитись від оновлень і система залишиться в такому вигляді як зараз назавжди.
На жаль редагування на те і редагування щоб впливати на щось. Ви можете відключитись від оновлень і система залишиться в такому вигляді як зараз назавжди.
Ну редагування вносяться за якимись доробками, мабуть, і правильно все враховувати і не порушувати стабільність, враховуючи, що критичні проблеми ви швидко не вирішуєте, а такі речі ДУЖЕ критичні. Після апдейту машин Тесла навряд чи можливий варіант, що машина перестане повертати ліворуч, а після оновлення iOS в айфонах навряд чи будуть недоступні функції дзвінків, смс або інтернет. Я розумію, що робиться багато різних доробок, і, можливо, нереально врахувати все за нових, АЛЕ це ненормально, і потрібна якась система, щоб звести до мінімуму такі ситуації. Це реально КРИТИЧНО. У нас вже не раз злітають базові функції, через які ми зазнаємо реальних грошових втрат.
Ну редагування вносяться за якимись доробками, мабуть, і правильно все враховувати і не порушувати стабільність, враховуючи, що критичні проблеми ви швидко не вирішуєте, а такі речі ДУЖЕ критичні.
Після апдейту машин Тесла навряд чи можливий варіант, що машина перестане повертати ліворуч, а після оновлення iOS в айфонах навряд чи будуть недоступні функції дзвінків, смс або інтернет.
Я розумію, що робиться багато різних доробок, і, можливо, нереально врахувати все за нових, АЛЕ це ненормально, і потрібна якась система, щоб звести до мінімуму такі ситуації. Це реально КРИТИЧНО. У нас вже не раз злітають базові функції, через які ми зазнаємо реальних грошових втрат.
я можу дати приклади одвірків у кожному з оновлення ios або будь-якої іншої прошивки телефону. Вони були, є та будуть. Якщо не хочете жодних змін – не оновлюйтесь. Якщо у вас щось критично, створіть завдання і не пишіть там 5 додаткових коментарів – вам дадуть відповідь найближчим часом.
я можу дати приклади одвірків у кожному з оновлення ios або будь-якої іншої прошивки телефону. Вони були, є та будуть. Якщо не хочете жодних змін – не оновлюйтесь. Якщо у вас щось критично, створіть завдання і не пишіть там 5 додаткових коментарів – вам дадуть відповідь найближчим часом.
Бодяко Дмитро dev написав: я можу дати приклади одвірків у кожному з оновлення ios або будь-якої іншої прошивки телефону. Вони були, є та будуть. Якщо не хочете жодних змін – не оновлюйтесь. Якщо у вас щось критично, створіть завдання і не пишіть там 5 додаткових коментарів – вам дадуть відповідь найближчим часом.
життєво необхідні речі ніколи не злітали
[quote]
Бодяко Дмитро
dev написав:
[/quote]
життєво необхідні речі ніколи не злітали
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар