Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: Добрий день. Будьте ласкаві надати опис проблеми з прикладами та посиланнями
Добрий день. Я хочу скласти план будівництва приміщення із підзавданнями для виконавців. У Бітрікс є чек аркуш у завданнях, де відповідальний ставить галочку після виконання завдання. Пробував створити підпроцеси виходить громіздко
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Добрий день. Будьте ласкаві надати опис проблеми з прикладами та посиланнями
[/quote]
Добрий день.
Я хочу скласти план будівництва приміщення із підзавданнями для виконавців. У Бітрікс є чек аркуш у завданнях, де відповідальний ставить галочку після виконання завдання. Пробував створити підпроцеси виходить громіздко
Якщо у вас є якась проблема в налаштуванні – вказуйте конкретніше, ми виправимо. Якщо ви хочете, щоб з вами обговорили вашу потребу та розробили для вас якийсь новий функціонал - найімовірніше вам потрібно скористатися послугами індивідуального менеджера/інтегратора.
Якщо у вас є якась проблема в налаштуванні – вказуйте конкретніше, ми виправимо.
Якщо ви хочете, щоб з вами обговорили вашу потребу та розробили для вас якийсь новий функціонал - найімовірніше вам потрібно скористатися послугами індивідуального менеджера/інтегратора.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар