Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Замовлення http://crm.mebelok.com/admin/customorder/realizatsiya-izdeliy/1339986/edit/
З нього створили процес на повернення 1 товару.
У поверненні кількість товару 1, а в замовленні продали 10
Етап де повернення http://crm.mebelok.com/admin/shop/workflowstatus/1045/action/new/
У діях вказано повертати у рід. процесі + встановити кількість для повернення на підставі кількості в поточному процесі
https://prnt.sc/vk1tmd
У поточному вказано 1, але повернуло однаково 10
https://prnt.sc/vk1u1o
При цьому створило купу порожніх операцій повернення, як я розумію на інші товари, які ми не повертали.
Для тесту можна видалити складську операцію повернення і заново перевести підпроцес де відбувається повернення.
Враховуючи що це меблевок із зависанням БД і ви нічого з цим не робить, то у вас і далі це буде відбуватися поки ви не вирішите нічого оновлюйтеся та чистіть сміття
Враховуючи що це меблевок із зависанням БД і ви нічого з цим не робить, то у вас і далі це буде відбуватися поки ви не вирішите нічого
оновлюйтеся та чистіть сміття
Устименко Ігор OneBox CTO написав: Враховуючи що це меблевок із зависанням БД і ви нічого з цим не робить, то у вас і далі це буде відбуватися поки ви не вирішите нічого оновлюйтеся та чистіть сміття
Ця помилка була ще й півроку тому, її не могли повторити Я ставив завдання 2015450572 , розробник відповів що розуміє де помилка, але потрібен приклад, щоб повторити. У мене вдалося повторити, я скинув приклад як повторити в цьому завданні на форумі.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
Враховуючи що це меблевок із зависанням БД і ви нічого з цим не робить, то у вас і далі це буде відбуватися поки ви не вирішите нічого
[/quote]
Ця помилка була ще й півроку тому, її не могли повторити
Я ставив завдання 2015450572 , розробник відповів що розуміє де помилка, але потрібен приклад, щоб повторити. У мене вдалося повторити, я скинув приклад як повторити в цьому завданні на форумі.
Устименко Ігор OneBox CTO написав: Враховуючи що це меблевок із зависанням БД і ви нічого з цим не робить, то у вас і далі це буде відбуватися поки ви не вирішите нічого оновлюйтеся та чистіть сміття
Ця помилка була ще й півроку тому, її не могли повторити Я ставив завдання 2015450572 , розробник відповів що розуміє де помилка, але потрібен приклад, щоб повторити. У мене вдалося повторити, я скинув приклад як повторити в цьому завдання на форумі.
до чого тоді тут форум і чому не завдання усередині системи?
[quote]
Короп Владислав Павлович
Співробітник писав/ла:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[/quote]
Я ставив завдання 2015450572 , розробник відповів що розуміє де помилка, але потрібен приклад, щоб повторити. У мене вдалося повторити, я скинув приклад як повторити в цьому завдання на форумі.
[/quote]
Ця помилка була ще й півроку тому, її не могли повторити Я ставив завдання 2015450572 , розробник відповів що розуміє де помилка, але потрібен приклад, щоб повторити. У мене вдалося повторити, я скинув приклад як повторити в цьому завдання на форумі.
Начебто просили ставити майже все через форум Ок, виставлю всередині
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[quote]
Короп Владислав Павлович
Співробітник писав/ла:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[/quote]
Я ставив завдання 2015450572 , розробник відповів що розуміє де помилка, але потрібен приклад, щоб повторити. У мене вдалося повторити, я скинув приклад як повторити в цьому завдання на форумі.
[/quote]
[/quote]
Начебто просили ставити майже все через форум
Ок, виставлю всередині
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар