Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
У доступних змінних для передачі в лист є масив товарів
{|$basketsArray|}
Як з цим працювати?
Ну від я хочу відправити лист клієнту і вказати всі назви і ціни товарів у замовлення - як ключі name i price використати?
У доступних змінних для передачі в лист є масив товарів {|$basketsArray|} Як з цим працювати? Ну від я хочу відправити лист клієнту і вказати всі назви і ціни товарів у замовлення - як ключі name i price використати?
якщо не помиляюсь у аркушах це не працює, лише в документах, якщо вам потрібно в залежності від способу доставки змінювати текст, то можете просто кілька дій налаштувати та запускати його в залежності від способу доставки
якщо не помиляюсь у аркушах це не працює, лише в документах, якщо вам потрібно в залежності від способу доставки змінювати текст, то можете просто кілька дій налаштувати та запускати його в залежності від способу доставки [file]17780[/file]
Мулач Марина Анатоліївна SheBo написав: якщо не помиляюсь у аркушах це не працює, лише в документах, якщо вам потрібно в залежності від способу доставки змінювати текст, то можете просто кілька дій налаштувати та запускати його в залежності від способу доставки
помиляєшся працює воно чудово, головне помилок у синтаксисі не допустити
[quote]
Мулач Марина Анатоліївна
SheBo написав:
якщо не помиляюсь у аркушах це не працює, лише в документах, якщо вам потрібно в залежності від способу доставки змінювати текст, то можете просто кілька дій налаштувати та запускати його в залежності від способу доставки [file]17780[/file]
[/quote]
помиляєшся
працює воно чудово, головне помилок у синтаксисі не допустити
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Устименко Ігор OneBox production написав:
Мулач Марина Анатоліївна SheBo написав: якщо не помиляюсь у аркушах це не працює, лише в документах, якщо вам потрібно в залежності від способу доставки змінювати текст, то можете просто кілька дій налаштувати та запускати його в залежності від способу доставки
помиляєшся працює воно чудово, головне помилок у синтаксисі не допустити
То якийсь синтексис правильний?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
[quote]
Мулач Марина Анатоліївна
SheBo написав:
[/quote]
помиляєшся
працює воно чудово, головне помилок у синтаксисі не допустити
[/quote]
То якийсь синтексис правильний?
[quote]
Самохович Олександр писав/ла:
Наприклад, ось це як правильно записати
{|if $deliveryName=='Нова пошта'|}
text
{|endif|}
[/quote]
{|if $deliveryName=='Нова пошта'|}
test1
{|else|}
test2
{|/if|}
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар