Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Налаштовані дії https://datapoint.center/admin/shop/workflowstatus/141/action/new/
Створили процес https://datapoint.center/admin/customorder/lead/2730810/edit/
Він переключився в 1-й статус і відразу в 2-й і 3-й
Налаштовані дії на етапі спрацювали послідовно і перемикали процес далі по етапах [file]17619[/file]
А можна зробити так що якщо дія спрацювала (переключила на статус), то інші вже не запускати?
Можна спробувати між діями поставити "Припинити виконання наступних дій під час виконання умов" Додати якесь поле і на потрібних етапах його заповнювати, наприклад цифрою. Тобто дію переводить на потрібний етап, там заповнюємо значення, наступним стоїть дію "Припинити виконання наступних дій і під час умов" і перевіряє заповнене поле. Теоретично має спрацювати, але потрібно перевірити, я не тестував
Можна спробувати між діями поставити "Припинити виконання наступних дій під час виконання умов"
Додати якесь поле і на потрібних етапах його заповнювати, наприклад цифрою.
Тобто дію переводить на потрібний етап, там заповнюємо значення, наступним стоїть дію "Припинити виконання наступних дій і під час умов" і перевіряє заповнене поле.
Теоретично має спрацювати, але потрібно перевірити, я не тестував
Андрій писав/ла: Можна спробувати між діями поставити "Припинити виконання наступних дій під час виконання умов" Додати якесь поле і на потрібних етапах його заповнювати, наприклад цифрою. Тобто дію переводить на потрібний етап, там заповнюємо значення, наступним стоїть дію "Припинити виконання наступних дій і під час умов" і перевіряє заповнене поле. Теоретично має спрацювати, але потрібно перевірити, я не тестував
Не підходить, не дуже надійно
[quote]
Андрій писав/ла:
Можна спробувати між діями поставити "Припинити виконання наступних дій під час виконання умов"
Додати якесь поле і на потрібних етапах його заповнювати, наприклад цифрою.
Тобто дію переводить на потрібний етап, там заповнюємо значення, наступним стоїть дію "Припинити виконання наступних дій і під час умов" і перевіряє заповнене поле.
Теоретично має спрацювати, але потрібно перевірити, я не тестував
[/quote]
Не підходить, не дуже надійно
Короп Владислав Павлович QubeSoft писав/ла: А можна зробити так що якщо дія спрацювала (переключила на статус), то інші вже не запускати?
так, можна налаштування зробити в потрібну дію. Займе 1год
[quote]
Короп Владислав Павлович
QubeSoft писав/ла:
А можна зробити так що якщо дія спрацювала (переключила на статус), то інші вже не запускати?
[/quote]
так, можна налаштування зробити в потрібну дію. Займе 1год
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар