Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Імпортував довідники характеристик і категорій розетки [file]13780[/file], створив у товарі доп поля [file]13780[/file], вказав у товарі id і назву категорій розетка [file]13781[/file], поставив автоматизацію на продукти [file]13782[/file] , але чомусь характеристики не підтягнулися. Що я не так роблю?
Добрий день. Імпортував довідники характеристик і категорій розетки , створив у товарі доп поля , вказав у товарі id і назву категорій розетка , поставив автоматизацію на продукти , але чомусь характеристики не підтягнулися. Що я не так роблю?
У вас для вказаної категорії немає фільтрів. %D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%8C Я примусово запустив повторний імпорт, можливо, на момент початкового імпорту не віддало всі дані. Якщо потрібних фільтрів не буде - цікавитиметеся у Розетки чи є у них якісь обмеження.
У вас для вказаної категорії немає фільтрів. %D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%8C
Я примусово запустив повторний імпорт, можливо, на момент початкового імпорту не віддало всі дані. Якщо потрібних фільтрів не буде - цікавитиметеся у Розетки чи є у них якісь обмеження.
Array ( [success] => [errors] => Array ( [message] => access_denied [code] => 1010 [description] => У доступі відмовлено [details] => Array ( [category_id] => Категорія 4639120 недоступна. ) ) ) Ну, як би на категорії вилітає, не всі дані віддає. Я змінив логіку щоб парсило що змогло - чекайте як наповнюватись довідники. Якщо хочете, можете поставити Розетці питання про доступ.
Array
(
[success] =>
[errors] => Array
(
[message] => access_denied
[code] => 1010
[description] => У доступі відмовлено
[details] => Array
(
[category_id] => Категорія 4639120 недоступна.
)
)
)
Ну, як би на категорії вилітає, не всі дані віддає.
Я змінив логіку щоб парсило що змогло - чекайте як наповнюватись довідники.
Якщо хочете, можете поставити Розетці питання про доступ.
[quote]
Andrew написав:
щоб при натисканні на полі відображалися варіанти саме для цього фільтра
[/quote]
https://1b.app/ru/forum/stock/11916-os-vipadayushchiy-spisok-v-filtre-po-spravochniku/
Дякую за відповідь, але я взагалі нічого не зрозумів там.
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
[quote]
Andrew написав:
щоб при натисканні на полі відображалися варіанти саме для цього фільтра
[/quote]
https://1b.app/ru/forum/stock/11916-os-vipadayushchiy-spisok-v-filtre-po-spravochniku/
[/quote]
Дякую за відповідь, але я взагалі нічого не зрозумів там.
Є назва фільтра "Вихідні інтерфейси" - (його код 215450) що мені потрібно проставляти в полях "Вибірка даних із довідника", "Поле довідника", , "Поле довідника для фільтрації записів за назвою фільтра" ? Якщо є такі значення фільтрів як на скрині 1 та фільтр на скрині 2 Буду дуже вдячний за допомогу
Є назва фільтра "Вихідні інтерфейси" - (його код 215450) що мені потрібно проставляти в полях "Вибірка даних із довідника", "Поле довідника",
, "Поле довідника для фільтрації записів за назвою фільтра" ? Якщо є такі значення фільтрів як на скрині 1 [file]13984[/file] та фільтр на скрині 2 [file]13985[/file] Буду дуже вдячний за допомогу
Andrew написав: Є назва фільтра "Вихідні інтерфейси" - (його код 215450) що мені потрібно проставляти в полях "Вибірка даних із довідника", "Поле довідника",
В даному випадку працювати не буде, так як у довіднику значень немає назви фільтра, а лише ІД, у такому випадку назва фільтра має бути заполонена як ІД.
[quote]
Andrew написав:
Є назва фільтра "Вихідні інтерфейси" - (його код 215450) що мені потрібно проставляти в полях "Вибірка даних із довідника", "Поле довідника",
[/quote]
В даному випадку працювати не буде, так як у довіднику значень немає назви фільтра, а лише ІД, у такому випадку назва фільтра має бути заполонена як ІД.
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: В даному випадку працювати не буде, так як у довіднику значень немає назви фільтра, а лише ІД, у такому випадку назва фільтра має бути заполонена як ІД.
При комбінації як у першому скрині - Нічого немає. Коли комбінація як на другому скрині , то значення є, але вони не належать до цього фільтру (скрин 3) . Я взагалі заплутався
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
[/quote]
При комбінації як у першому скрині [file]13986[/file] - Нічого немає. Коли комбінація як на другому скрині [file]13987[/file] , то значення є, але вони не належать до цього фільтру (скрин 3) [file]13988[/file] . Я взагалі заплутався
Andrew написав: При комбінації як на першому скрині – нічого не відбувається. Коли комбінація як на другому скрині , то значення є, але вони не відносяться до цього фільтра (скрин 3) . Я взагалі заплутався
Це налаштування потрібно сприймати буквально, як і те, що я написав вище. Подумайте, що знаходиться в довіднику в полі id відповідає назві фільтра? А потрібно, щоб відповідало, тобто назва фільтра, має бути ідентично зазначеному полю у довіднику, а саме має бути запис: "Вихідні інтерфейси" - USB Type A "Вихідні інтерфейси" - USB Type C і т.д. А зараз у довіднику такі записи: 215450 - USB Type A 215450 - USB Type C І ще раз, повторюся: В даному випадку працювати не буде, тому що в довіднику значень немає поля з назвою з фільтра, а тільки його ВД (поле "Код фільтра")
[quote]
Andrew написав:
При комбінації як на першому скрині – нічого не відбувається. Коли комбінація як на другому скрині , то значення є, але вони не відносяться до цього фільтра (скрин 3) . Я взагалі заплутався
[/quote]
Це налаштування [file]13999[/file] потрібно сприймати буквально, як і те, що я написав вище. Подумайте, що знаходиться в довіднику в полі id відповідає назві фільтра? А потрібно, щоб відповідало, тобто назва фільтра, має бути ідентично зазначеному полю у довіднику, а саме має бути запис:
"Вихідні інтерфейси" - USB Type A
"Вихідні інтерфейси" - USB Type C
і т.д.
А зараз у довіднику такі записи:
215450 - USB Type A
215450 - USB Type C
І ще раз, повторюся:
В даному випадку працювати не буде, тому що в довіднику значень немає поля з назвою з фільтра, а тільки його ВД (поле "Код фільтра")
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: В даному випадку працювати не буде, тому що в довіднику значень немає поля з назвою з фільтра, а тільки його ВД (поле "Код фільтра")
спасибі за підказку Ага, працюватиме лише на ОС версії?
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
В даному випадку працювати не буде, тому що в довіднику значень немає поля з назвою з фільтра, а тільки його ВД (поле "Код фільтра")
[/quote]
спасибі за підказку
Ага, працюватиме лише на ОС версії?
Andrew написав: Ага, працюватиме лише на ОС версії?
Ні! Працюватиме тоді, коли у довіднику зі значеннями з'явиться поле з назвою фільтра
[quote]
Andrew написав:
Ага, працюватиме лише на ОС версії?
[/quote]
Ні! Працюватиме тоді, коли у довіднику зі значеннями з'явиться поле з назвою фільтра
Я в значеннях створив поле з назвою (скрин 1) з такими налаштуваннями (скрин 2) , назва повинна автоматично підтягнутися? (скрин 3)
Я в значеннях створив поле з назвою (скрин 1) [file]14004[/file] з такими налаштуваннями (скрин 2) [file]14005[/file], назва повинна автоматично підтягнутися? (скрин 3) [file]14006[/file]
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: Ні! Працюватиме тоді, коли у довіднику зі значеннями з'явиться поле з назвою фільтра
Все зрозумів. Вийшло. Дякую за підказку. А можна якось щоб автоматично назва фільтра підтяглася?
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
[/quote]
Все зрозумів. Вийшло. Дякую [file]14016[/file] [file]14017[/file] за підказку. А можна якось щоб автоматично назва фільтра підтяглася?
Andrew написав: Я в значеннях створив поле з назвою (скрин 1) з такими налаштуваннями (скрин 2), назва повинна автоматично підтягнутися? (Скрін 3)
Ні. У цьому довіднику автоматично заповнюється ті поля, що відразу створилися
[quote]
Andrew написав:
Я в значеннях створив поле з назвою (скрин 1) з такими налаштуваннями (скрин 2), назва повинна автоматично підтягнутися? (Скрін 3)
[/quote]
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: Ні. У цьому довіднику автоматично заповнюється ті поля, що відразу створилися
спасибі за допомогу
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
[/quote]
спасибі за допомогу
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар