1b.app
Скопійоване посилання -

зависання хвилинного крона при імпорті продуктів з гугл таблиць

дія "Імпорт продуктів з Google таблиць" викликає зависання крона при увімкненому налаштуванні "Імпортувати фільтр-характеристики на підставі значення осередку, заповненого за допомогою роздільника"
ось така помилка
виявляється якщо характеристик більше 1
проект https://oneboxconsulting.com.ua/
налаштування дії https://oneboxconsulting.com.ua/admin/auto/action/minute/edit/
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

ну раз ви самі запускаєте скрипти за неправильним механізмом
це тепер ваші проблеми
05.01.2022, 11:30
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Вас десь на онлайн курсах навчили з-під рута на серваку сидіти?
05.01.2022, 11:35

Перегиняк Александр
Oneboxconsulting (интегратор)

Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
це тепер ваші проблеми

Ігоре, ну непотрібно так лаятись не розібравшись у ситуації. на клієнтському боксі проблема з'явилася, на вказаному в тиккеті боксі я лише її локалізував. а проблема є і нікуди від неї не подітися і можете кидати в мене шапками скільки завгодно)))
05.01.2022, 13:01

Перегиняк Александр

Дід Мороз
OneBox production написав:
Вас десь на онлайн курсах навчили з-під рута на серваку сидіти?

самоучка. якби мені ваші компетенції, то я напевно був би на вашому місці ))) . поставтеся з розумінням. я вам помилку показую, докладні скрини викладаю, а ви мене за це й лаєте. ))) Краще усуньте проблему в роботі дії. якщо проблема не в дії я навіть готовий вам виставити пиво, чес слово!
05.01.2022, 13:03

Перегиняк Александр

Перегиняк Олександр
ФОП Перегіняк О.П.
Oneboxconsulting (інтегратор) писав/ла:
Ігоре, ну непотрібно так лаятись не розібравшись у ситуації. на клієнтському боксі проблема з'явилася, на зазначеному в тиккеті боксі я лише її локалізував. а проблема є і нікуди від неї не подітися і можете кидати в мене шапками скільки завгодно)))

До речі, доступу до SSH клієнтського боксу я не маю, бо він ваш, хмарний, а помилка така сама (по суті, що відбувається)
05.01.2022, 13:05

Ви зайшовши на сервер і зробивши щось із боксом з-під рута зламали собі роботу з файловою системою, тобто. через пів року (можливо) ви не зможете завантажити файл у систему або файл не завантажиться з вашої поштовики або прайс постачальника завантажити не зможете, можливо щось ще. Можливо, так само зламали хвилинні крони.
З приводу суті завдання: не потрібно локалізувати проблему якщо це не дія на етапі наприклад (якщо дія то в ідеалі винести його на процедуру щоб було легше принтити), досить просто вказівки проблеми та посилання на бокс у якому не працює та чи інша дія на етапі.
05.01.2022, 13:18

Перегиняк Александр

Дід Мороз
Ви зайшовши на сервер і зробивши щось із боксом з-під рута зламали собі роботу з файловою системою, тобто. через пів року (можливо) ви не зможете завантажити файл у систему або файл не завантажиться з вашої поштовики або прайс постачальника завантажити не зможете, можливо щось ще. Можливо, так само зламали хвилинні крони.
З приводу суті завдання: не потрібно локалізувати проблему якщо це не дія на етапі наприклад (якщо дія то в ідеалі винести його на процедуру щоб було легше принтити), досить просто вказівки проблеми та посилання на бокс у якому не працює та чи інша дія на етапі.

річ у тому, що я то й не під рутом заходив. використовував той же логін та пароль, під яким працює бокс, лише через sudo -u розширюючи собі права. і так, я використав інструкцію з роботи з кронами, яка була в базі знань. Ймовірно, вона вже неактуальна, наскільки я розумію.
а з приводу того, що все так сумно... невже немає заходів, щоб "залагодити" роботу системи?
05.01.2022, 14:09

Ви пишете sudo -u root? Таким чином, ви виконуєте команду/скрипт від користувача root. Навіщо розширювати права для мене поки що загадка.
05.01.2022, 15:19

Перегиняк Александр

Дід Мороз
sudo -u

тільки sudo-s і все. більше нічого. потім він просить повторно запровадити пароль
*соррі, не той ключ вказав
05.01.2022, 15:59

Перегиняк Александр

Дід Мороз
Ви пишете sudo -u root? Таким чином, ви виконуєте команду/скрипт від користувача root. Навіщо розширювати права для мене поки що загадка.

здається я зрозумів проблему після спілкування з вами
при створенні боксу мені було видано пароль до рута та доступи до користувача adm_vps****
але при створенні боксу мабуть створили ще одного користувача з логіном pereg****, відповідно намагаючись виконати якісь маніпуляції з кронами я заходжу з наявним логіном від користувача adm_vps****, намагаюся перейти в каталог з файлами боксу, отримую аксесуар денайед , думаю, що так і має бути, підвищую собі права, виконую крон під рутом і отримую факап)))
сумно... хто може видати доступ до користувача, під яким працює бокс, підкажете?
05.01.2022, 16:14

у вас root, ви можете зробити заміну під будь-якого користувача. Почитайте про sudo su
05.01.2022, 17:03

Перегиняк Александр

Дід Мороз
Почитайте про sudo su

Дякую!
а по суті завдання – що імпорт характеристик збоїть можете прокоментувати? стопорнуло роботу. може, від мене щось потрібно? якщо що-небудь, то клієнтський бокс з аналогічною проблемою на цій адресі https://azdon.crm-onebox.com/
05.01.2022, 17:25

Перегиняк Александр

Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
це тепер ваші проблеми

підкажіть, чи можете якось допомогти полагодити один бокс, на якому ймовірно з цієї причини добовий крон барахліт?
12.01.2022, 10:27

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар