Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ось тут https://monoshop.crm-onebox.com/323805/
натискаємо статус "Товар отримано" і все зависає. [file]10614[/file]
Чому зависає? Щось дуже навантажує процес?
У мене вдалося переключити на статус, правда для цього я програмно тимчасово збільшила max_execution_time Можливо дії на статусі + процедури працюють довше, ніж встановлено в max_execution_time
У мене вдалося переключити на статус, правда для цього я програмно тимчасово збільшила max_execution_time
Можливо дії на статусі + процедури працюють довше, ніж встановлено в max_execution_time
Марія OneBox production Співробітник писав/ла: У мене вдалося переключити на статус, правда для цього я програмно тимчасово збільшила max_execution_time Можливо дії на статусі + процедури працюють довше, ніж встановлено в max_execution_time
Чи є можливість перевірити що саме довго відпрацьовує? Що б ми розуміли, що фіксувати.
[quote]
Марія
OneBox production
Співробітник писав/ла:
У мене вдалося переключити на статус, правда для цього я програмно тимчасово збільшила max_execution_time
Можливо дії на статусі + процедури працюють довше, ніж встановлено в max_execution_time
[/quote]
Чи є можливість перевірити що саме довго відпрацьовує? Що б ми розуміли, що фіксувати.
П'ятецький Микола Миколайович OneBox Insiders Клієнт писав/ла: Чи є можливість перевірити що саме довго відпрацьовує? Що б ми розуміли, що фіксувати.
є ще процес, який не переключається в статус?
[quote]
П'ятецький Микола Миколайович
OneBox Insiders
Клієнт писав/ла:
[/quote]
[quote]
Марія
OneBox production
Співробітник писав/ла:
[quote]
П'ятецький Микола Миколайович
OneBox Insiders
Клієнт писав/ла:
[/quote]
[/quote]
https://monoshop.crm-onebox.com/324443/ Ось :)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар