Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
1. В інтеграції є налаштування "Додавати нагадування процесу як нагадування заходу". Як це працює? Чи можна додати нагадування зі стрічки коментарів?
[file]10362[/file]
[file]10363[/file]
2. Як зробити, щоб користувач міг додати кілька нагадувань, наприклад: одне обов'язкове за 30 хвилин, інше за (N) хвилин до початку події?
В ідеалі, щоб відповідальний сам міг собі вибрати (N), за який час він отримає нагадування і скільки їх буде.
1. В інтеграції є налаштування "Додавати нагадування процесу як нагадування заходу". Як це працює? Чи можна додати нагадування зі стрічки коментарів?
2. Як зробити, щоб користувач міг додати кілька нагадувань, наприклад: одне обов'язкове за 30 хвилин, інше за (N) хвилин до початку події? В ідеалі, щоб відповідальний сам міг собі вибрати (N), за який час він отримає нагадування і скільки їх буде.
Ви самі на скріншотах показуєте що це передаються нагадування з процесу, який є можливість створювати на конкретний час.
2. Як зробити, щоб користувач міг додати кілька нагадувань, наприклад: одне обов'язкове за 30 хвилин, інше за (N) хвилин до початку події? В ідеалі, щоб відповідальний сам міг собі вибрати (N), за який час він отримає нагадування і скільки їх буде.
Нагадування додаються на конкретний час. Вказуєте дату планування процесу і створюєте нагадування – не дуже складно вказати час нагадування. Потрібно 2 і більше нагадування - створюєте 2 і більше нагадування по черзі.
[quote]
[/quote]
Ви самі на скріншотах показуєте що це передаються нагадування з процесу, який є можливість створювати на конкретний час.
[quote]
2. Як зробити, щоб користувач міг додати кілька нагадувань, наприклад: одне обов'язкове за 30 хвилин, інше за (N) хвилин до початку події?
В ідеалі, щоб відповідальний сам міг собі вибрати (N), за який час він отримає нагадування і скільки їх буде.
[/quote]
Нагадування додаються на конкретний час. Вказуєте дату планування процесу і створюєте нагадування – не дуже складно вказати час нагадування.
Потрібно 2 і більше нагадування - створюєте 2 і більше нагадування по черзі.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: Ви самі на скріншотах показуєте що це передаються нагадування з процесу, який є можливість створювати на конкретний час.
Я додав нагадування, але воно не передалося, тому я й питаю.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[/quote]
[file]10365[/file]
[file]10364[/file]
Бачу трохи змінилася логіка – вніс зміни з нашого боку. Тепер передається різниця в хвилинах між датою запланування (потрібно обов'язково задавати) та датою створення нагадування. І тоді календар повинен зрозуміти, що за ці N хвилин до старту події потрібно створити повідомлення. Перевірте під час відпрацювання дії.
[quote]
[/quote]
Бачу трохи змінилася логіка – вніс зміни з нашого боку.
Тепер передається різниця в хвилинах між датою запланування (потрібно обов'язково задавати) та датою створення нагадування. І тоді календар повинен зрозуміти, що за ці N хвилин до старту події потрібно створити повідомлення.
Перевірте під час відпрацювання дії.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла:
Бачу трохи змінилася логіка – вніс зміни з нашого боку. Тепер передається різниця в хвилинах між датою запланування (потрібно обов'язково задавати) та датою створення нагадування. І тоді календар повинен зрозуміти, що за ці N хвилин до старту події потрібно створити повідомлення. Перевірте під час відпрацювання дії.
ок, зараз перевірю а чи видасть помилку, якщо випадково поставити нагадування на майбутнє?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
Бачу трохи змінилася логіка – вніс зміни з нашого боку.
Тепер передається різниця в хвилинах між датою запланування (потрібно обов'язково задавати) та датою створення нагадування. І тоді календар повинен зрозуміти, що за ці N хвилин до старту події потрібно створити повідомлення.
Перевірте під час відпрацювання дії.
[/quote]
ок, зараз перевірю
а чи видасть помилку, якщо випадково поставити нагадування на майбутнє?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар