Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Есть вопросы относительно работы системы? Вы всегда можете создать топик на нашем форуме и партнеры-интеграторы с радостью помогут в решении возникшей сложности!
Создать топик
Є 500 працівників.
Треба їм усім поставити галочку "Надсилати кожне повідомлення по емейл".
Як це зробити масово?
PS: і прошу по дефолту ставити цю галку всім користувачів OneBox / OneBox OS.
Є 500 працівників. Треба їм усім поставити галочку "Надсилати кожне повідомлення по емейл". Як це зробити масово? PS: і прошу по дефолту ставити цю галку всім користувачів OneBox / OneBox OS.
Є 3 варіанти 1. Я можу проставити через БД масово 2. Є дія Скопіювати права доступу з вибраного співробітника воно копіює і налаштування і права (якщо включити галочку Скопіювати налаштування вибраного контакту) , можна згенерувати на всіх хто співробітник завдання і скопіювати їм права з 1го еталонного користувача , мінусом є те що дія перетрет права доступу 3. Якщо ви хмарний клієнт ми можемо працювати блок масових операцій, де можна буде проставляти масово ці налаштування - 1ч
Є 3 варіанти
1. Я можу проставити через БД масово
2. Є дія Скопіювати права доступу з вибраного співробітника воно копіює і налаштування і права (якщо включити галочку Скопіювати налаштування вибраного контакту) , можна згенерувати на всіх хто співробітник завдання і скопіювати їм права з 1го еталонного користувача , мінусом є те що дія перетрет права доступу
3. Якщо ви хмарний клієнт ми можемо працювати блок масових операцій, де можна буде проставляти масово ці налаштування - 1ч
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар