Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Чи можна якось покращити розпізнавання боксом клієнтів, які мають однаковий телефон, але іноді вони вводять код країни, а іноді ні.
Зараз для боксу 380999999999 та 0999999999 це різні клієнти. Потрібно, щоб він їх автоматично склеював.
Чи можна якось покращити розпізнавання боксом клієнтів, які мають однаковий телефон, але іноді вони вводять код країни, а іноді ні. Зараз для боксу 380999999999 та 0999999999 це різні клієнти. Потрібно, щоб він їх автоматично склеював.
можете використовувати автоформатування номера, щоб усі номери наводилися до одного формату - /admin/shop/phone_auto_format/ або з 380ххххххххх в 0ххххххххх, або навпаки - https://prnt.sc/vr9tep тобто. якщо ви введете номер 380999999999 його переформатує на 0999999999
можете використовувати автоформатування номера, щоб усі номери наводилися до одного формату - /admin/shop/phone_auto_format/
або з 380ххххххххх в 0ххххххххх, або навпаки - https://prnt.sc/vr9tep
тобто. якщо ви введете номер 380999999999 його переформатує на 0999999999
Це так, але мені здається при пошуку було б зручно щоб можна було шукати по будь-якій частині номера, а не прямий 100% збігу. Теж до речі стосується роботи з функціоналом "Пошук дублів"
Це так, але мені здається при пошуку було б зручно щоб можна було шукати по будь-якій частині номера, а не прямий 100% збігу. Теж до речі стосується роботи з функціоналом "Пошук дублів"
Мулач Марина Анатоліївна Співробітник писав/ла: /admin/shop/phone_auto_format/
Дякую спробую. Я так розумію, тепер нові заявки будуть йти коректно, а що робити зі старими, чи можна склеїти масово старих клієнтів, які мають однаковий номер?
[quote]
Мулач Марина Анатоліївна
Співробітник писав/ла:
/admin/shop/phone_auto_format/
[/quote]
Дякую спробую. Я так розумію, тепер нові заявки будуть йти коректно, а що робити зі старими, чи можна склеїти масово старих клієнтів, які мають однаковий номер?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар