Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня.
Тема вже висить 6 днів, без жодної відповіді.
https://1b.app/ua/forum/business-processes-and-automation/18881-perestala-pratsyuvati-diya-dodati-kontakti-u-vkladku-kontakti-protsesu/
Весь цей час функціонал заради якого налаштовувалася срм не працює.
Як домогтися виправлення багу??
Минулого разу була така ж ситуація, 3 тижні добивався виправлення помилки
https://1b.app/ru/forum/business-processes-and-automation/15586-bag-proshu-ispravit-bag-ne-srabativaet-deystvie-dodati-kontakti-u-vkladku-kontakti-protsesu/
а так в пошуках логіки за якою ви налаштували дію - я навіть не знаю що ви хотіли зробити )
Зараз налаштування таке у вас :
- беремо контакти процессу яких нема і додаємо іх в контакти за умовою додаткового поля яке повинно взяти у контактів яких нема )))))))
я думаю що вам треба або обрати группу або задайте умови через налаштування Умови додаткової фільтрації контактів для додавання:
якби ж то був баг то може і виправили б
а так в пошуках логіки за якою ви налаштували дію - я навіть не знаю що ви хотіли зробити )
Зараз налаштування таке у вас :
- беремо контакти процессу яких нема і додаємо іх в контакти за умовою додаткового поля яке повинно взяти у контактів яких нема )))))))
я думаю що вам треба або обрати группу або задайте умови через налаштування Умови додаткової фільтрації контактів для додавання:
У мене цей функціонал працював 2 роки після попереднього виправлення багу. Дія "Додати контакти у вкладку Контакти процесу" При переході на етап додає контакти, вибране поле яких збігається з полем клієнта замовлення, контакти замовлення. Тобто у 2 контактів заповнене поле однаковим значенням, один із них є контактом процесу, при переході на етап дія має знайти іншого контакта і записати у контакти процесу, вибір групи не обов'язковий, коли не вибрана жодна група то має шукати по всіх, так написано в налаштуванні дії.
Що тут не логічного?
Це я відтворив в тестовому бізнес процесі щоб простіше було перевірити і пояснити в чому проблема.
У мене цей функціонал працював 2 роки після попереднього виправлення багу.
Дія "Додати контакти у вкладку Контакти процесу" При переході на етап додає контакти, вибране поле яких збігається з полем клієнта замовлення, контакти замовлення.
Тобто у 2 контактів заповнене поле однаковим значенням, один із них є контактом процесу, при переході на етап дія має знайти іншого контакта і записати у контакти процесу, вибір групи не обов'язковий, коли не вибрана жодна група то має шукати по всіх, так написано в налаштуванні дії.
Що тут не логічного?
Це я відтворив в тестовому бізнес процесі щоб простіше було перевірити і пояснити в чому проблема.
[file]23038[/file]
Тиндик Максим Вадимович OneBox production писал/а: Доброго дня. Перевірте будь-ласка зараз корректність роботи дії.
Дякую. Дія працює, контакти додає.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production писал/а:
Доброго дня.
Перевірте будь-ласка зараз корректність роботи дії.
[/quote]
Дякую.
Дія працює, контакти додає.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар