Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Експерти Google не перевіряли цю програму, пише. Далі натискаю Перейти на сторінку "1b.app" (небезпечно). Додаток "1b.app" потребує додаткових прав доступу до вашого облікового запису Google, натискаю продовжити і все. В автоматизації вибираю імпорт гугл контактів. Далі помилка яка у мене ви бачили.
Експерти Google не перевіряли цю програму, пише. Далі натискаю Перейти на сторінку "1b.app" (небезпечно). Додаток "1b.app" потребує додаткових прав доступу до вашого облікового запису Google, натискаю продовжити і все. В автоматизації вибираю імпорт гугл контактів. Далі помилка яка у мене ви бачили.
Добридень. На жаль google наприкінці 2022 помітив deprecated api contacts котрий ми використали та вимкнув його. Нам потрібно буде перейти на новий, щоб інтеграція почала працювати. Я повідомлю Вам приблизний термін, коли ми перейдемо на нове api
Добридень. На жаль google наприкінці 2022 помітив deprecated api contacts котрий ми використали та вимкнув його. Нам потрібно буде перейти на новий, щоб інтеграція почала працювати. Я повідомлю Вам приблизний термін, коли ми перейдемо на нове api
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Добридень. На жаль google наприкінці 2022 помітив deprecated api contacts котрий ми використали та вимкнув його. Нам потрібно буде перейти на новий, щоб інтеграція почала працювати. Я повідомлю Вам приблизний термін, коли ми перейдемо на нове api
Підкажіть, зараз додаток працює?
[quote]
Отдел Заботы
OneBox production писал/а:
[/quote]
Підкажіть, зараз додаток працює?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар