Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ось тут [file]15316[/file] http://crm.tryalia.com.ua/app/contact/usergroups/setting/0/interface/# (рис 1) є налаштування.
А тут http://crm.tryalia.com.ua/app/contact/14644/ (рис 2) [file]15317[/file] намагаюся щось додати, а воно просто злітає і не дає можливості додати. Прохання виправити.
Суханицький Андрій OneBox CORP OneBox Corp - Інтегратор написав: Швидше за все, так у вас налаштовано заповнення полів на підставі довідника, автоматизації контактів. Як зараз налаштовано?
Це нові поля і вони ніяк не пов'язані з формулами та діями автоматизації контактів. Інакше як тоді це має працювати, якщо без вказівки умов у універсальному блоці поля заповнюються коректно? Це просто баг, і воно не повинно так працювати.
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
OneBox Corp - Інтегратор написав:
Швидше за все, так у вас налаштовано заповнення полів на підставі довідника, автоматизації контактів. Як зараз налаштовано?
[/quote]
Це нові поля і вони ніяк не пов'язані з формулами та діями автоматизації контактів. Інакше як тоді це має працювати, якщо без вказівки умов у універсальному блоці поля заповнюються коректно? Це просто баг, і воно не повинно так працювати.
А вибірка, звідки, якщо це поле ні з чим не пов'язане? Поясніть, що не працює? Наскільки я розумію, при заповненні бренду він злітає, тобто поле стає порожнім, чи не так? Тоді слід розуміти, які дії налаштовані в автоматизації. + По мультисписку приховування полів не спрацює. Якщо ви можете надати мені доступ, я спробую вирішити вашу проблему, тільки спочатку поясніть детальніше.
А вибірка, звідки, якщо це поле ні з чим не пов'язане?
Поясніть, що не працює? Наскільки я розумію, при заповненні бренду він злітає, тобто поле стає порожнім, чи не так? Тоді слід розуміти, які дії налаштовані в автоматизації.
+ По мультисписку приховування полів не спрацює.
Якщо ви можете надати мені доступ, я спробую вирішити вашу проблему, тільки спочатку поясніть детальніше.
Суханицький Андрій OneBox CORP OneBox Corp - Інтегратор написав: У автоматизації контактів є якісь налаштування?
Є, але вони взагалі не пов'язані з жодним полем. Тим більше, автоматизація спрацьовує після збереження, а у мене навіть збереження не було)
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
У автоматизації контактів є якісь налаштування?
[/quote]
Є, але вони взагалі не пов'язані з жодним полем. Тим більше, автоматизація спрацьовує після збереження, а у мене навіть збереження не було)
Вибачте, без доступу не можу сказати більше. Я надіслав запит, на цій сторінці https://1b.app/ua/partner-access/ можете дозволити мені доступ, і я спробую розібратися.
Вибачте, без доступу не можу сказати більше.
Я надіслав запит, на цій сторінці https://1b.app/ua/partner-access/ можете дозволити мені доступ, і я спробую розібратися.
Суханицький Андрій OneBox CORP OneBox Corp - Інтегратор написав: Вибачте, без доступу не можу сказати більше. Я надіслав запит, на цій сторінці https://1b.app/ua/partner-access/ можете дозволити мені доступ, і я спробую розібратися.
Немає сенсу розбиратися в базі) Це або баг або доробка (якщо не мається на увазі функціонал перевірки мультиполів), і мені потрібен розробник, який міг би подивитися і відповісти.
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Вибачте, без доступу не можу сказати більше.
Я надіслав запит, на цій сторінці https://1b.app/ua/partner-access/ можете дозволити мені доступ, і я спробую розібратися.
[/quote]
Немає сенсу розбиратися в базі) Це або баг або доробка (якщо не мається на увазі функціонал перевірки мультиполів), і мені потрібен розробник, який міг би подивитися і відповісти.
tryalia написав: Немає сенсу розбиратися в базі) Це або баг або доробка (якщо не мається на увазі функціонал перевірки мультиполів), і мені потрібен розробник, який міг би подивитися і відповісти.
Функціонал перевірки мультисписку не мається на увазі, але це взагалі ніяк не стосується того, що у вас значення в полі автоматично записується.
[quote]
tryalia написав:
[/quote]
Функціонал перевірки мультисписку не мається на увазі, але це взагалі ніяк не стосується того, що у вас значення в полі автоматично записується.
Суханицький Андрій OneBox CORP OneBox Corp - Інтегратор написав:
tryalia написав: Немає сенсу розбиратися в базі) Це або баг або доробка (якщо не мається на увазі функціонал перевірки мультиполів), і мені потрібен розробник, який міг би подивитися і відповісти.
Значення не записується автоматично, якщо я вимкну перевірку та виведення відповідно до заповненості полів, то буде все ок і можна буде видалити значення в полі. Тоді відповідно потрібне доопрацювання, щоб наші хотілки реалізувалися :)
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
[quote]
tryalia написав:
[/quote]
[/quote]
Значення не записується автоматично, якщо я вимкну перевірку та виведення відповідно до заповненості полів, то буде все ок і можна буде видалити значення в полі. Тоді відповідно потрібне доопрацювання, щоб наші хотілки реалізувалися :)
tryalia написав: Значення не записується автоматично, якщо я відключу перевірку та виведення відповідно до заповненості полів, то буде все ок і можна буде видалити значення в полі. Тоді відповідно потрібне доопрацювання, щоб наші хотілки реалізувалися :)
Ця установка ніяк не повинна впливати на заповнення значень, лише на відображення. Якщо це так, то це помилка
[quote]
tryalia написав:
Значення не записується автоматично, якщо я відключу перевірку та виведення відповідно до заповненості полів, то буде все ок і можна буде видалити значення в полі. Тоді відповідно потрібне доопрацювання, щоб наші хотілки реалізувалися :)
[/quote]
Ця установка ніяк не повинна впливати на заповнення значень, лише на відображення. Якщо це так, то це помилка
так хун пао OneBox production написав: добрий день. Чи проблема актуальна?
Так, це або баг, або доопрацювання. Поки що не зовсім розуміємо) Подивіться, будь ласка та підкажіть.
[quote]
так хун пао
OneBox production написав:
добрий день. Чи проблема актуальна?
[/quote]
Так, це або баг, або доопрацювання. Поки що не зовсім розуміємо)
Подивіться, будь ласка та підкажіть.
так хун пао OneBox production написав: Це через налаштування "Додаткові умови відображення колонок", вона не вміє працювати з мультисписком адекватно. Потрібно переписувати, займе 2 години
Давайте зробимо. Надішліть, будь ласка, рахунок
[quote]
так хун пао
OneBox production написав:
Це через налаштування "Додаткові умови відображення колонок", вона не вміє працювати з мультисписком адекватно. Потрібно переписувати, займе 2 години
[/quote]
Давайте зробимо. Надішліть, будь ласка, рахунок
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар