Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Хочу вивантажити клієнтів за певною групою. Вибираю її. Мені виводить список - [file]13639[/file]
Я хочу експортувати саме цих 311 людей.
Щоб помістити їх у модуль Експорту/Імпорту контактів, виділяю галочками. При виділенні я бачу що мені дає вибрати тільки ту кількість яка є на сторінці або взагалі всі 4311 контакти, що є в системі - [file]13640[/file]
Так і задумано, чи це помилка?
Якщо так задумано, то навіщо? І як мені вибрати ті контакти, які в цій групі?
Хочу вивантажити клієнтів за певною групою. Вибираю її. Мені виводить список - Я хочу експортувати саме цих 311 людей. Щоб помістити їх у модуль Експорту/Імпорту контактів, виділяю галочками. При виділенні я бачу що мені дає вибрати тільки ту кількість яка є на сторінці або взагалі всі 4311 контакти, що є в системі - Так і задумано, чи це помилка? Якщо так задумано, то навіщо? І як мені вибрати ті контакти, які в цій групі?
[quote]
Замогильний Дмитро
OneBox production написав:
Доброго дня, чи можна посилання на бокс, на якому проявляється описана ситуація?
[/quote]
https://onebox.mim.kiev.ua/app/contact/?groupid=17
Замогильний Дмитро OneBox production написав: Протестував при виборі "на всіх сторінках" будуть імпортовані всі контакти групи. Виправимо, щоб відображалася коректна кількість.
ок, прошу повідомити за результатом
[quote]
Замогильний Дмитро
OneBox production написав:
Протестував при виборі "на всіх сторінках" будуть імпортовані всі контакти групи.
Виправимо, щоб відображалася коректна кількість.
[/quote]
ок, прошу повідомити за результатом
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар