Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Необходимо настроить импорт контактов в систему ? Есть необходимость настройки импорта компаний в систему ? Наши партнеры-интеграторы с радостью помогут в решении вашей задачи!
Посмотреть список
Добридень!
Намагався освоїти імпорт котактів із файлу, але все "заточено" на імпорт котактів фізосіб. А мені треба затягти компанії. Це я щось роблю не так чи справді такого функціоналу немає?
Добридень! Намагався освоїти імпорт котактів із файлу, але все "заточено" на імпорт котактів фізосіб. А мені треба затягти компанії. Це я щось роблю не так чи справді такого функціоналу немає?
Робіть все як звичайно просто використовуйте 2 додаткові налаштування 1. Створіть у файлі xls поле "підлога" і напишіть там "company" 2. При імпорті назви компанії - саму назву потрібно вантажити в полі "Назва компанії". Якщо не зробити 2 ці пункти то у вас буде створюватися по 2 контакти 1 – як фіз. особа з компанією 2 - Сама компанія але з порожніми значеннями
Робіть все як звичайно просто використовуйте 2 додаткові налаштування
1. Створіть у файлі xls поле "підлога" і напишіть там "company"
2. При імпорті назви компанії - саму назву потрібно вантажити в полі "Назва компанії".
Якщо не зробити 2 ці пункти то у вас буде створюватися по 2 контакти
1 – як фіз. особа з компанією
2 - Сама компанія але з порожніми значеннями
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар