Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
Раніше можна було скопіювати інтерфейс групи контактів.
Нині цієї можливості немає.
Але є необхідність змінити інтерфейс у великої кількості груп контактів. Раніше це робив копіюванням інтерфейсу з однієї групи на інші.
Підкажіть, як зараз із цим бути?
Не хочеться десятки груп переробляти вручну.
Чи це у нас якісь проблеми?
http://box.agro-him.com.ua/
Добридень! Раніше можна було скопіювати інтерфейс групи контактів. Нині цієї можливості немає. Але є необхідність змінити інтерфейс у великої кількості груп контактів. Раніше це робив копіюванням інтерфейсу з однієї групи на інші. Підкажіть, як зараз із цим бути? Не хочеться десятки груп переробляти вручну. Чи це у нас якісь проблеми? http://box.agro-him.com.ua/
OXID написав: Раніше можна було скопіювати інтерфейс групи контактів. Нині цієї можливості немає.
Такої можливості не було раніше. Ймовірно, ви плутаєте з налаштуванням інтерфейсу статусу бізнес-процесу. PS: мабуть ми додамо цю можливість у майбутніх оновленнях.
[quote]
OXID написав:
[/quote]
Такої можливості не було раніше.
Ймовірно, ви плутаєте з налаштуванням інтерфейсу статусу бізнес-процесу.
PS: мабуть ми додамо цю можливість у майбутніх оновленнях.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла:
OXID написав: Раніше можна було скопіювати інтерфейс групи контактів. Нині цієї можливості немає.
Такої можливості не було раніше. Ймовірно, ви плутаєте з налаштуванням інтерфейсу статусу бізнес-процесу. PS: мабуть ми додамо цю можливість у майбутніх оновленнях.
Це такий прикол? Я особисто місяць тому вносив зміни щодо груп. У нас їхні десятки. Міняти їх все вручну - збожеволіти можна. Тому я робив одну групу так як мені потрібно було, а в інші копіював. Зараз знову потрібно внести зміни, але можливість копіювати ви кудись прибрали. Коли вона знову з'явиться?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[quote]
OXID написав:
[/quote]
Такої можливості не було раніше.
Ймовірно, ви плутаєте з налаштуванням інтерфейсу статусу бізнес-процесу.
PS: мабуть ми додамо цю можливість у майбутніх оновленнях.
[/quote]
Це такий прикол?
Я особисто місяць тому вносив зміни щодо груп.
У нас їхні десятки. Міняти їх все вручну - збожеволіти можна.
Тому я робив одну групу так як мені потрібно було, а в інші копіював.
Зараз знову потрібно внести зміни, але можливість копіювати ви кудись прибрали.
Коли вона знову з'явиться?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар