Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
все розібрався причина була у тому. що я в системне поле Telegram, яке заповнюється автоматично, намагався записати дані вручну і тицяв туди не числовий ідентифікатор, а псевдонім контакту так робити не потрібно:)
все розібрався
причина була у тому. що я в системне поле Telegram, яке заповнюється автоматично, намагався записати дані вручну
і тицяв туди не числовий ідентифікатор, а псевдонім контакту
так робити не потрібно:)
Легеза В'ячеслав Валеріанович iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗУ В'ЯЧЕСЛІВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) Співробітник ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав: причина була у тому. що я в системне поле Telegram, яке заповнюється автоматично, намагався записати дані вручну і тицяв туди не числовий ідентифікатор, а псевдонім контакту
класика =)
[quote]
Легеза В'ячеслав Валеріанович
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗУ В'ЯЧЕСЛІВ ВАЛЕРІАНОВИЧ)
Співробітник
ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав:
причина була у тому. що я в системне поле Telegram, яке заповнюється автоматично, намагався записати дані вручну
[/quote]
класика =)
Чижик Олександр Сергійович OneBox production Адміністратор писав/ла:
Легеза В'ячеслав Валеріанович iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗУ В'ЯЧЕСЛІВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) Співробітник ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав: причина була у тому. що я в системне поле Telegram, яке заповнюється автоматично, намагався записати дані вручну і тицяв туди не числовий ідентифікатор, а псевдонім контакту
класика =)
ну-тк, як без неї, без класики натомість рішення є і написав усім, щоб не повторювали хоча 100% наступатимуть на граблі, як і я періодично :)))
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[quote]
Легеза В'ячеслав Валеріанович
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗУ В'ЯЧЕСЛІВ ВАЛЕРІАНОВИЧ)
Співробітник
ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав:
[/quote]
класика =)
[/quote]
ну-тк, як без неї, без класики
натомість рішення є і написав усім, щоб не повторювали
хоча 100% наступатимуть на граблі, як і я періодично :)))
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар