Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Намагаюся змінити тип поля з "Ціле число" на "Рядок", після натискання зберегти лається на ім'я ідентифікатора поля, в назві якого є символ "№". Це поле вже давно було створено із поточним ідентифікатором "RG№". У системі також є інші поля, у яких в ідентифікаторі є символ "№", у яких також неможливо застосувати будь-які зміни.
[file]10039[/file]
Намагаюся змінити тип поля з "Ціле число" на "Рядок", після натискання зберегти лається на ім'я ідентифікатора поля, в назві якого є символ "№". Це поле вже давно було створено із поточним ідентифікатором "RG№". У системі також є інші поля, у яких в ідентифікаторі є символ "№", у яких також неможливо застосувати будь-які зміни.
Використання в системі спецсимволів у ключах – заборонено. Імовірно, спочатку коли таких перевірок не було - вони й були створені. За нормальним слід змінити ідентифікатори додаткових полів, а також їх ключі в таблиці бази даних, де зберігаються значення додаткових полів (shopcustomfield). Є 2 варіанти рішення: 1. ви робите це самотужки (але відповідальність якщо раптом зробили щось не так - несете ви) 2. за 1 годину доопрацювання це зробимо ми Були б ви хмарним клієнтом – ми б зробили це безкоштовно.
Використання в системі спецсимволів у ключах – заборонено. Імовірно, спочатку коли таких перевірок не було - вони й були створені.
За нормальним слід змінити ідентифікатори додаткових полів, а також їх ключі в таблиці бази даних, де зберігаються значення додаткових полів (shopcustomfield).
Є 2 варіанти рішення:
1. ви робите це самотужки (але відповідальність якщо раптом зробили щось не так - несете ви)
2. за 1 годину доопрацювання це зробимо ми
Були б ви хмарним клієнтом – ми б зробили це безкоштовно.
Якщо змінити цей ідентифікатор додаткового поля, всі дані в цьому полі в усіх контактах пропадуть і в усіх бізнес-процесах. і доведеться ручками все перебивати та змінювати всі бізнес-процеси, де це поле задіяне. Як зняти заборону в системі використання спецсимволів?
Якщо змінити цей ідентифікатор додаткового поля, всі дані в цьому полі в усіх контактах пропадуть і в усіх бізнес-процесах. і доведеться ручками все перебивати та змінювати всі бізнес-процеси, де це поле задіяне.
Як зняти заборону в системі використання спецсимволів?
Якщо змінити цей ідентифікатор додаткового поля, всі дані в цьому полі в усіх контактах пропадуть і в усіх бізнес-процесах. і доведеться ручками все перебивати та змінювати всі бізнес-процеси, де це поле задіяне.
власне тому я і запропонував вам варіант, який змінив і ключі в значеннях
Ніяк. І робити таку можливість ми так само не будемо, щоб уникнути можливих "поганих" наслідків за наявність спецсимволів у ключах.
[quote]
[/quote]
власне тому я і запропонував вам варіант, який змінив і ключі в значеннях
[quote]
[/quote]
Ніяк. І робити таку можливість ми так само не будемо, щоб уникнути можливих "поганих" наслідків за наявність спецсимволів у ключах.
Доброго дня, сплатили. Ще раз щодо вирішення проблеми. Необхідно всі поля, де присутні спеціалісти в індикаторі поля, необхідно замінити на будь-яку відповідну латинську літеру, щоб дані по цих полях не змінилися і не загубилися. Всі дані мають зберегтися і ніяк не вплинути на робочі бізнес-процеси. Загалом все має залишитися в робочому стані і без втрати даних. Через спецсимволи ми не можемо змінити тип поля, наприклад, на тип "текст". Наприклад, у полі "ДМС №" (індифікатор DMS№ - тут спецсимвол змінюємо на букову "N") у картці контакту потрібно вказати у такому вигляді, щоб перші символи були у вигляді "0077577". А зараз після збереження поле так само набуває вигляду "77577". Тобто зараз не можу зберегти першими 00 (нули).
Доброго дня, сплатили.
Ще раз щодо вирішення проблеми.
Необхідно всі поля, де присутні спеціалісти в індикаторі поля, необхідно замінити на будь-яку відповідну латинську літеру, щоб дані по цих полях не змінилися і не загубилися. Всі дані мають зберегтися і ніяк не вплинути на робочі бізнес-процеси. Загалом все має залишитися в робочому стані і без втрати даних. Через спецсимволи ми не можемо змінити тип поля, наприклад, на тип "текст". Наприклад, у полі "ДМС №" (індифікатор DMS№ - тут спецсимвол змінюємо на букову "N") у картці контакту потрібно вказати у такому вигляді, щоб перші символи були у вигляді "0077577". А зараз після збереження поле так само набуває вигляду "77577". Тобто зараз не можу зберегти першими 00 (нули).
Дякую, начебто все працює. Опишіть покроково, як виконали поставлене завдання? Якщо в майбутньому мені чи ще комусь знадобиться. За рішення ми сплатили вам, хочу, щоб публічно користувачі змогли побачити вирішення проблеми.
Дякую, начебто все працює. Опишіть покроково, як виконали поставлене завдання? Якщо в майбутньому мені чи ще комусь знадобиться. За рішення ми сплатили вам, хочу, щоб публічно користувачі змогли побачити вирішення проблеми.
Пишеться скрипт, за яким перевіряється коректність ключів створених додаткових полів у основі з різних сутностей. Де не коректно – виконується заміна ключа та оновлення всіх записів за значеннями цього додаткового поля на новий ключ. PS: простий користувач без доступів у базі даних, знань архітектури системи та базових навичок програмування це не зробить.
Пишеться скрипт, за яким перевіряється коректність ключів створених додаткових полів у основі з різних сутностей.
Де не коректно – виконується заміна ключа та оновлення всіх записів за значеннями цього додаткового поля на новий ключ.
PS: простий користувач без доступів у базі даних, знань архітектури системи та базових навичок програмування це не зробить.
У нас виникла проблема. На даний момент неможливо прийняти людей, аудит не пропускає мк та дмс, хоча з даними все гаразд. Після того, як ви зробили зміни, у нашій картці співробітників зникли всі змінені поля. далі я вивів через налаштування інтерфейсу ці поля MK№ = MKN і DMS№ = DMSN (тут змінив тип поля з Числа цілого на Рядок), де вони раніше і були. Швидше за все, після зміни всі ці поля зникли з інтерфейсу контактів і бізнес-процесів. У нас тепер не працює аудит, ДМС та МК горять червоним, хоч усі поля заповнені. Потрібно вирішити питання терміново!
У нас виникла проблема. На даний момент неможливо прийняти людей, аудит не пропускає мк та дмс, хоча з даними все гаразд. Після того, як ви зробили зміни, у нашій картці співробітників зникли всі змінені поля. далі я вивів через налаштування інтерфейсу ці поля MK№ = MKN і DMS№ = DMSN (тут змінив тип поля з Числа цілого на Рядок), де вони раніше і були. Швидше за все, після зміни всі ці поля зникли з інтерфейсу контактів і бізнес-процесів. У нас тепер не працює аудит, ДМС та МК горять червоним, хоч усі поля заповнені. Потрібно вирішити питання терміново!
Швидше за все, після зміни всі ці поля зникли з інтерфейсу контактів і бізнес-процесів. У нас тепер не працює аудит, ДМС та МК горять червоним, хоч усі поля заповнені.
Виведіть поля з новими ключами в блоках інтерфейсу, і вони будуть відображатися. Не бачу проблеми, щоб ви це зробили в ручному режимі. Значення в основі біля полів нікуди не поділися.
[quote]
Швидше за все, після зміни всі ці поля зникли з інтерфейсу контактів і бізнес-процесів. У нас тепер не працює аудит, ДМС та МК горять червоним, хоч усі поля заповнені.
[/quote]
Виведіть поля з новими ключами в блоках інтерфейсу, і вони будуть відображатися. Не бачу проблеми, щоб ви це зробили в ручному режимі.
Значення в основі біля полів нікуди не поділися.
у блоках інтерфейсу в контактах виведено. А в бізнес-процесах ще б знати де вивести. на тому етапі, що не проходить, там ці поля не пропадали ось посилання admin/customorder/migratsionniy-audit/288621/edit/ customorder/migratsionniy-audit/288629/edit/#done admin/customorder/migratsionniy-audit/288637/edit/#done
у блоках інтерфейсу в контактах виведено. А в бізнес-процесах ще б знати де вивести. на тому етапі, що не проходить, там ці поля не пропадали
ось посилання
admin/customorder/migratsionniy-audit/288621/edit/
customorder/migratsionniy-audit/288629/edit/#done
admin/customorder/migratsionniy-audit/288637/edit/#done
Усі вказані вище мною поля належали до контакту. У вас проблема вивести їх в інтерфейс чи десь у контакті нібито значення зникло (потрібне посилання на конкретний контакт)?
Усі вказані вище мною поля належали до контакту.
У вас проблема вивести їх в інтерфейс чи десь у контакті нібито значення зникло (потрібне посилання на конкретний контакт)?
у контактах все відображається коректно, дані не зникли. у нас є бізнес-процеси, які пов'язані на значення та копіювання з одних полів в інші. Швидше за все в кількох бізнес-процесах, де використовуються ці поля, збилися налаштування після проведення ваших маніпуляцій. Останнє "оформлення працівників" сьогодні пройшло успішно об 11:20 за московським часом. Тепер не відпрацьовує якусь дію в бізнес-процесі і поки що виявили проблему на цьому етапі, посилання по яких я вам надіслав. Ці посилання - це бізнес-процес "оформлення на роботу" різних співробітників, там починається з аудиту, який не йде, стоять значення "НЕ ОК". Вони виходять у тому випадку, якщо не заповнені дані МК та ДМС, а вони заповнені. Можете написати мені на пошту, я вам в листі у відповідь відео інструкцію надішлю, як у нас проходить цей бізнес-процес, щоб вам було простіше шукати.
у контактах все відображається коректно, дані не зникли. у нас є бізнес-процеси, які пов'язані на значення та копіювання з одних полів в інші. Швидше за все в кількох бізнес-процесах, де використовуються ці поля, збилися налаштування після проведення ваших маніпуляцій. Останнє "оформлення працівників" сьогодні пройшло успішно об 11:20 за московським часом. Тепер не відпрацьовує якусь дію в бізнес-процесі і поки що виявили проблему на цьому етапі, посилання по яких я вам надіслав. Ці посилання - це бізнес-процес "оформлення на роботу" різних співробітників, там починається з аудиту, який не йде, стоять значення "НЕ ОК". Вони виходять у тому випадку, якщо не заповнені дані МК та ДМС, а вони заповнені. Можете написати мені на пошту, я вам в листі у відповідь відео інструкцію надішлю, як у нас проходить цей бізнес-процес, щоб вам було простіше шукати.
Швидше за все в кількох бізнес-процесах, де використовуються ці поля, збилися налаштування після проведення ваших маніпуляцій
Так, це могло статися, бо там зберігаються ключі цих полів. Де саме що у вас налаштовано – я знати не можу. Залишається лише варіант вручну змінити налаштування цих дій на потрібні поля з новими ключами.
[quote]
Швидше за все в кількох бізнес-процесах, де використовуються ці поля, збилися налаштування після проведення ваших маніпуляцій
[/quote]
Так, це могло статися, бо там зберігаються ключі цих полів. Де саме що у вас налаштовано – я знати не можу.
Залишається лише варіант вручну змінити налаштування цих дій на потрібні поля з новими ключами.
Компанії ЦентрМ Адміністратор Клієнт писав/ла: Доброго дня, сплатили. Ще раз щодо вирішення проблеми. Необхідно всі поля, де присутні спеціалісти в індикаторі поля, необхідно замінити на будь-яку відповідну латинську літеру, щоб дані по цих полях не змінилися і не загубилися. Всі дані мають зберегтися і ніяк не вплинути на робочі бізнес-процеси. Загалом все має залишитися в робочому стані і без втрати даних. Через спецсимволи ми не можемо змінити тип поля, наприклад, на тип "текст". Наприклад, у полі "ДМС №" (індифікатор DMS№ - тут спецсимвол змінюємо на букову "N") у картці контакту потрібно вказати у такому вигляді, щоб перші символи були у вигляді "0077577". А зараз після збереження поле так само набуває вигляду "77577". Тобто зараз не можу зберегти першими 00 (нули).
Я ж вказував у поставленому завданні, щоб за ваших маніпуляцій жодним чином не вплинули на робочі бізнес-процеси!!! А зараз кажіть, виправляйте самі як хочете. Хіба це професійно?!! Ви ж самі написали, що оплатите годину доопрацювання та вирішимо вашу проблему! А виходить, ми вже півдня не можемо працювати? Це як? У нас поламалася crm з вашої вини і ви кажете шукайте та розбирайтеся самі!!! Шановна техпідтримка ONEBOX. Переконливе прохання виправте нам робочі процеси, працездатність яких порушена у зв'язку з діями ваших фахівців!
[quote]
Компанії ЦентрМ Адміністратор
Клієнт писав/ла:
Доброго дня, сплатили.
Ще раз щодо вирішення проблеми.
Необхідно всі поля, де присутні спеціалісти в індикаторі поля, необхідно замінити на будь-яку відповідну латинську літеру, щоб дані по цих полях не змінилися і не загубилися. Всі дані мають зберегтися і ніяк не вплинути на робочі бізнес-процеси. Загалом все має залишитися в робочому стані і без втрати даних. Через спецсимволи ми не можемо змінити тип поля, наприклад, на тип "текст". Наприклад, у полі "ДМС №" (індифікатор DMS№ - тут спецсимвол змінюємо на букову "N") у картці контакту потрібно вказати у такому вигляді, щоб перші символи були у вигляді "0077577". А зараз після збереження поле так само набуває вигляду "77577". Тобто зараз не можу зберегти першими 00 (нули).
[/quote]
Я ж вказував у поставленому завданні, щоб за ваших маніпуляцій жодним чином не вплинули на робочі бізнес-процеси!!!
А зараз кажіть, виправляйте самі як хочете. Хіба це професійно?!! Ви ж самі написали, що оплатите годину доопрацювання та вирішимо вашу проблему!
А виходить, ми вже півдня не можемо працювати? Це як? У нас поламалася crm з вашої вини і ви кажете шукайте та розбирайтеся самі!!!
Шановна техпідтримка ONEBOX. Переконливе прохання виправте нам робочі процеси, працездатність яких порушена у зв'язку з діями ваших фахівців!
Я ж вказував у поставленому завданні, щоб за ваших маніпуляцій жодним чином не вплинули на робочі бізнес-процеси!!!
Я вказав вам на те, що буде конкретно зроблено.
А зараз кажіть, виправляйте самі як хочете. Хіба це професійно?!! Ви ж самі написали, що оплатите годину доопрацювання та вирішимо вашу проблему!
Я вам кажу про те, що я не бачу, щоб у вас у бізнес-процесах використовувалися змінені мною поля. Якщо це не так - надайте саме посилання, де у вас налаштована дія, де використовувалася дана дія - я виберу там змінене поле замість вас, якщо ви не можете це зробити. І говорив я вам це тому, що Ви налаштовували свої бізнес-процеси (а не я) – і вам має бути відомо де, що і як у вас налаштовано у бізнес-процесі – або, як мінімум, прошу вас надати цю інформацію мені.
А виходить, ми вже півдня не можемо працювати? Це як? У нас поламалася crm з вашої вини і ви кажете шукайте та розбирайтеся самі!!!
Ви не можете працювати від частини з тієї причини, що витрачаєте час на написання гнівних коментарів замість того, щоб піти мені на зустріч і внести зміни (або вказати де у вас що налаштовано в бізнес-процесі).
Шановна техпідтримка ONEBOX. Переконливе прохання виправте нам робочі процеси, працездатність яких порушена у зв'язку з діями ваших фахівців!
По-перше, я не техпідтримка. По-друге - прошу вас в черговий раз вказати де і при яких діях у вас виникає помилка з вищевказаними полями (посиланнями, скріншотами і т.п.) щоб зрозуміти де у вас налаштована та чи інша дія, в якій використовується те чи інше поле . Ви не вказуєте жодної конкретики суті проблеми і при цьому потребуєте вирішення. Дайте конкретику - я вирішу проблему, якщо вона виникла внаслідок моїх дій з цієї теми.
[quote]
[/quote]
Я вказав вам на те, що буде конкретно зроблено.
[quote]
[/quote]
Я вам кажу про те, що я не бачу, щоб у вас у бізнес-процесах використовувалися змінені мною поля.
Якщо це не так - надайте саме посилання, де у вас налаштована дія, де використовувалася дана дія - я виберу там змінене поле замість вас, якщо ви не можете це зробити.
І говорив я вам це тому, що Ви налаштовували свої бізнес-процеси (а не я) – і вам має бути відомо де, що і як у вас налаштовано у бізнес-процесі – або, як мінімум, прошу вас надати цю інформацію мені.
[quote]
[/quote]
Ви не можете працювати від частини з тієї причини, що витрачаєте час на написання гнівних коментарів замість того, щоб піти мені на зустріч і внести зміни (або вказати де у вас що налаштовано в бізнес-процесі).
[quote]
[/quote]
По-перше, я не техпідтримка.
По-друге - прошу вас в черговий раз вказати де і при яких діях у вас виникає помилка з вищевказаними полями (посиланнями, скріншотами і т.п.) щоб зрозуміти де у вас налаштована та чи інша дія, в якій використовується те чи інше поле .
Ви не вказуєте жодної конкретики суті проблеми і при цьому потребуєте вирішення. Дайте конкретику - я вирішу проблему, якщо вона виникла внаслідок моїх дій з цієї теми.
Компанії ЦентрМ Адміністратор Клієнт написав: Останнє "оформлення працівників" сьогодні пройшло успішно об 11:20 за московським часом. Тепер не відпрацьовує якусь дію в бізнес-процесі і поки що виявили проблему на цьому етапі, посилання по яких я вам надіслав. Ці посилання - це бізнес-процес "оформлення на роботу" різних співробітників, там починається з аудиту, який не йде, стоять значення "НЕ ОК". Вони виходять у тому випадку, якщо не заповнені дані МК та ДМС, а вони заповнені.
Чи правильно я розумію, що у вас були дії копіювання змінених полів контакту в процеси і вони не скопіювалися? Чи у чому проблема?
[quote]
Компанії ЦентрМ Адміністратор Клієнт написав:
Останнє "оформлення працівників" сьогодні пройшло успішно об 11:20 за московським часом. Тепер не відпрацьовує якусь дію в бізнес-процесі і поки що виявили проблему на цьому етапі, посилання по яких я вам надіслав. Ці посилання - це бізнес-процес "оформлення на роботу" різних співробітників, там починається з аудиту, який не йде, стоять значення "НЕ ОК". Вони виходять у тому випадку, якщо не заповнені дані МК та ДМС, а вони заповнені.
[/quote]
Чи правильно я розумію, що у вас були дії копіювання змінених полів контакту в процеси і вони не скопіювалися? Чи у чому проблема?
Останнє "оформлення працівників" сьогодні пройшло успішно об 11:20 за московським часом. Тепер не відпрацьовує якусь дію в бізнес-процесі і поки що виявили проблему на цьому етапі, посилання по яких я вам надіслав. Ці посилання - це бізнес-процес "оформлення на роботу" різних співробітників, там починається з аудиту, який не йде, стоять значення "НЕ ОК". Вони виходять у тому випадку, якщо не заповнені дані МК та ДМС, а вони заповнені.
[quote]
[/quote]
Я переглянув етапи процесу https://crm.centrmig.com/admin/customorder/migratsionniy-audit/288637/edit/ - я не спостерігаю де там були будь-які дії з перевірками/копіюванням додаткових полів контакту, в які ми вносили зміни.
Може конкретизувати, де саме у вас виникла проблема в бізнес-процесі?
https://crm.centrmig.com/admin/shop/workflowstatus/403/action/new/
https://crm.centrmig.com/admin/shop/workflowstatus/331/action/new/
знайшов ось такі налаштування бізнес-процесів, вказав нові поля
перевірте, при нових процесах – все працює коректно?
Можна ми перевіримо, якщо все добре дам знати. Там швидше за все на кількох етапах виникнуть проблеми. Тоді сьогодні завтра ми перевіримо, на яких етапах виникатимуть помилки, я надсилатиму посилання та короткий опис того, що сталося, і що має відбуватися на цьому етапі. Вибачте, звичайно, мене за різкі висловлювання, але зрозумійте правильно, у нас стала робота і всі менеджери натовпом питань і претензій все до мене. У нас у день по багато разів і звільнення та прийом. Ці процеси налаштовував Нея, а ваші колеги року 4 тому. І відповідальним був один Ваш колега, ПІБ вже не пам'ятаю. Там зав'язано сотню бізнес-процесів та етапів. Тому навіть Вам дуже важко розібратися, тим паче мені. У міру надходження проблем писатиму. Як усі етапи та бізнес процеси щодо прийому, звільнення та відновлення працівників пройдемо, то відпишуся відповідно.
Можна ми перевіримо, якщо все добре дам знати. Там швидше за все на кількох етапах виникнуть проблеми. Тоді сьогодні завтра ми перевіримо, на яких етапах виникатимуть помилки, я надсилатиму посилання та короткий опис того, що сталося, і що має відбуватися на цьому етапі.
Вибачте, звичайно, мене за різкі висловлювання, але зрозумійте правильно, у нас стала робота і всі менеджери натовпом питань і претензій все до мене. У нас у день по багато разів і звільнення та прийом. Ці процеси налаштовував Нея, а ваші колеги року 4 тому. І відповідальним був один Ваш колега, ПІБ вже не пам'ятаю. Там зав'язано сотню бізнес-процесів та етапів. Тому навіть Вам дуже важко розібратися, тим паче мені.
У міру надходження проблем писатиму. Як усі етапи та бізнес процеси щодо прийому, звільнення та відновлення працівників пройдемо, то відпишуся відповідно.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар