Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Не працює автоматизація контакту при автоматизації щогодини. [file]9502[/file]
Дія щогодини оновлює групу клієнту, тоді як автоматизація контактів не спрацьовує у цей час [file]9503[/file]
Не працює автоматизація контакту при автоматизації щогодини. Дія щогодини оновлює групу клієнту, тоді як автоматизація контактів не спрацьовує у цей час
А якщо зробити для всіх дій "Сформувати групу контактів" галочку "запускати автоматизацію контактів"? Думаю, це багатьом буде корисно.
А якщо зробити для всіх дій "Сформувати групу контактів" галочку "запускати автоматизацію контактів"? [file]9598[/file]
Думаю, це багатьом буде корисно.
Грановський Михайло писав/ла: А якщо зробити для всіх дій "Сформувати групу контактів" галочку "запускати автоматизацію контактів"? Думаю, це багатьом буде корисно.
я це вище та оцінив для зазначеної дії
Якщо вам це необхідно – це можна доопрацювати налаштуванням за 1 годину.
[quote]
Грановський Михайло писав/ла:
А якщо зробити для всіх дій "Сформувати групу контактів" галочку "запускати автоматизацію контактів"?
[/quote]
[quote]
[/quote]
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав:
Грановський Михайло писав/ла: А якщо зробити для всіх дій "Сформувати групу контактів" галочку "запускати автоматизацію контактів"? Думаю, це багатьом буде корисно.
Надішліть мені, будь ласка, рахунок на доопрацювання. Приступатимемо до реалізації.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
[quote]
А якщо зробити для всіх дій "Сформувати групу контактів" галочку "запускати автоматизацію контактів"?
[/quote]
[quote]
[/quote]
[/quote]
Надішліть мені, будь ласка, рахунок на доопрацювання. Приступатимемо до реалізації.
Можете, будь ласка, надіслати рахунок?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[quote]
[/quote]
[quote]
[/quote]
[/quote]
Грановський Михайло писав/ла: Можете, будь ласка, надіслати рахунок?
Вам надіслали рахунок на вашу пошту (з облікового запису) ще 20.08 Будь ласка, перевірте пошту (зокрема і спам)
[quote]
[/quote]
Вам надіслали рахунок на вашу пошту (з облікового запису) ще 20.08
Будь ласка, перевірте пошту (зокрема і спам)
Грановський Михайло писав/ла: Можете, будь ласка, надіслати рахунок?
Вам надіслали рахунок на вашу пошту (з облікового запису) ще 20.08 Будь ласка, перевірте пошту (зокрема і спам)
Будь ласка, продублюйте, ніде немає рахунку :(
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[quote]
[/quote]
Вам надіслали рахунок на вашу пошту (з облікового запису) ще 20.08
Будь ласка, перевірте пошту (зокрема і спам)
[/quote]
Будь ласка, продублюйте, ніде немає рахунку :(
додано налаштування "Запустити автоматизації для контактів (збереження) після додавання до групи " в дію "Сформувати групу контактів: клієнти на яких не було оформлено бізнес-процесів протягом Х днів" (та інших подібних настроєних у вас в автоматизації)
додано налаштування "Запустити автоматизації для контактів (збереження) після додавання до групи " в дію "Сформувати групу контактів: клієнти на яких не було оформлено бізнес-процесів протягом Х днів" (та інших подібних настроєних у вас в автоматизації)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар