Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Це спірне питання, а чи не баг. У вас текстове поле, не редактор - відповідно в таблиці показується не як HTML, а вміст. А тому що в текстовому полі перенесення рядка збережене як <br /> - ось ви його і бачите в таблиці (спеціально не версткою, щоб не ламали таблиці "криво" вставлені дані)
Це спірне питання, а чи не баг.
У вас текстове поле, не редактор - відповідно в таблиці показується не як HTML, а вміст. А тому що в текстовому полі перенесення рядка збережене як <br /> - ось ви його і бачите в таблиці (спеціально не версткою, щоб не ламали таблиці "криво" вставлені дані)
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Це спірне питання, а чи не баг. У вас текстове поле, не редактор - відповідно в таблиці показується не як HTML, а вміст. А тому що в текстовому полі перенесення рядка збережене як <br /> - ось ви його і бачите в таблиці (спеціально не версткою, щоб не ламали таблиці "криво" вставлені дані)
А що робити, якщо я не вставляв туди цей код br, і він за логікою звичайного користувача там не повинен був з'явитися. Адже переважно системою користуються не програмісти. Та й сенс показувати цей код у списку, якщо все одно все в один рядок відображає... Як зробити, щоб можна було записати кілька рядків, але щоб не відображалися подібні коди? Спасибі заздалегідь.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
Це спірне питання, а чи не баг.
У вас текстове поле, не редактор - відповідно в таблиці показується не як HTML, а вміст. А тому що в текстовому полі перенесення рядка збережене як <br /> - ось ви його і бачите в таблиці (спеціально не версткою, щоб не ламали таблиці "криво" вставлені дані)
[/quote]
А що робити, якщо я не вставляв туди цей код br, і він за логікою звичайного користувача там не повинен був з'явитися. Адже переважно системою користуються не програмісти. Та й сенс показувати цей код у списку, якщо все одно все в один рядок відображає...
Як зробити, щоб можна було записати кілька рядків, але щоб не відображалися подібні коди? Спасибі заздалегідь.
Корнєв Михайло писав/ла: А що робити, якщо я не вставляв туди цей код br, і він за логікою звичайного користувача там не повинен був з'явитися. Адже переважно системою користуються не програмісти. Та й сенс показувати цей код у списку, якщо все одно все в один рядок відображає...
адже ви маєте рацію - системою користуються не програмісти - вони можуть зайти і вставити туди шматок HTML`а, не факт що валідного або з JS`ом - і будуть ще гірші наслідки
Корнєв Михайло писав/ла: Як зробити, щоб можна було записати кілька рядків, але щоб не відображалися подібні коди? Спасибі заздалегідь.
хіба що допрацьовувати, щоб за умовчанням це поле відображало дані як HTML - але про можливі наслідки я вказаний вище я не бачу в цьому глобальної проблеми зараз, тим більше лише в рамках зазначеного поля
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
А що робити, якщо я не вставляв туди цей код br, і він за логікою звичайного користувача там не повинен був з'явитися. Адже переважно системою користуються не програмісти. Та й сенс показувати цей код у списку, якщо все одно все в один рядок відображає...
[/quote]
адже ви маєте рацію - системою користуються не програмісти - вони можуть зайти і вставити туди шматок HTML`а, не факт що валідного або з JS`ом - і будуть ще гірші наслідки
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
Як зробити, щоб можна було записати кілька рядків, але щоб не відображалися подібні коди? Спасибі заздалегідь.
[/quote]
хіба що допрацьовувати, щоб за умовчанням це поле відображало дані як HTML - але про можливі наслідки я вказаний вище
я не бачу в цьому глобальної проблеми зараз, тим більше лише в рамках зазначеного поля
виходить якщо хтось вставить код, наприклад: <div class="date font-weight-light dt-published">вчора, 17:13<br></div> <br> Відзначити відповідь як правильну то система зробить так: <div class="date font-weight-light dt-published">вчора, 17:13<br></div> <br/>???? <br> <br/>???? Відзначити відповідь як правильну не розумію навіщо взагалі це було зроблено. але якщо ви вважаєте що так треба...
виходить якщо хтось вставить код, наприклад:
<div class="date font-weight-light dt-published">вчора, 17:13<br></div>
<br>
Відзначити відповідь як правильну
то система зробить так:
<div class="date font-weight-light dt-published">вчора, 17:13<br></div>
<br/>????
<br>
<br/>????
Відзначити відповідь як правильну
не розумію навіщо взагалі це було зроблено.
але якщо ви вважаєте що так треба...
Просто мені не зрозуміла ваша аргументація. Можна замість перенесення рядка, щоб не ламати таблиці, все відображати в один рядок, як зараз є, але без цього символу... навряд чи для простих користувачів в цьому є хоч якийсь сенс.
Просто мені не зрозуміла ваша аргументація.
Можна замість перенесення рядка, щоб не ламати таблиці, все відображати в один рядок, як зараз є, але без цього символу... навряд чи для простих користувачів в цьому є хоч якийсь сенс.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар