Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня!
Підкажіть, як можна вибрати кілька контактів, що не перебувають в одній групі, для розсилки електронних листів?
Відбору мультисписком у Контактах я не знайшла.
Просто відзначити їх галочкою неможливо, оскільки за переходу наступну сторінку контактів, галочки поставлені попередніх сторінках, пропадають.
Та й скролити сотні сторінок із контактами, щоб знайти 20, не дуже зручно.
З цієї причини я не можу вибрати їх для об'єднання в групу або інших масових дій.
Доброго дня! Підкажіть, як можна вибрати кілька контактів, що не перебувають в одній групі, для розсилки електронних листів? Відбору мультисписком у Контактах я не знайшла. Просто відзначити їх галочкою неможливо, оскільки за переходу наступну сторінку контактів, галочки поставлені попередніх сторінках, пропадають. Та й скролити сотні сторінок із контактами, щоб знайти 20, не дуже зручно. З цієї причини я не можу вибрати їх для об'єднання в групу або інших масових дій.
Добрий день. У контактів має бути якась загальна ознака, за якою можна було б їх відфільтрувати. Якщо така ознака у них є, то після того, як вони будуть відфільтровані, ви зможете відзначити їх галочками і зробити по них розсилку. Інакше відібрати користувачів на різних сторінках ви не зможете.
Добрий день.
У контактів має бути якась загальна ознака, за якою можна було б їх відфільтрувати.
Якщо така ознака у них є, то після того, як вони будуть відфільтровані, ви зможете відзначити їх галочками і зробити по них розсилку.
Інакше відібрати користувачів на різних сторінках ви не зможете.
Марков Євген Ігорович SheBo Premium-партнер писав/ла: Добрий день. У контактів має бути якась загальна ознака, за якою можна було б їх відфільтрувати. Якщо така ознака у них є, то після того, як вони будуть відфільтровані, ви зможете відзначити їх галочками і зробити по них розсилку. Інакше відібрати користувачів на різних сторінках ви не зможете.
Як же мені дати їм цю загальну ознаку, якщо я не можу їх відібрати? Ми лише починаємо формувати групи клієнтів. На етапі налаштування системи без цього неможливо обійтись. Може бути можна доопрацювати відбір контактів мультисписок?
[quote]
Марков Євген Ігорович
SheBo
Premium-партнер писав/ла:
Добрий день.
У контактів має бути якась загальна ознака, за якою можна було б їх відфільтрувати.
Якщо така ознака у них є, то після того, як вони будуть відфільтровані, ви зможете відзначити їх галочками і зробити по них розсилку.
Інакше відібрати користувачів на різних сторінках ви не зможете.
[/quote]
Як же мені дати їм цю загальну ознаку, якщо я не можу їх відібрати?
Ми лише починаємо формувати групи клієнтів. На етапі налаштування системи без цього неможливо обійтись.
Може бути можна доопрацювати відбір контактів мультисписок?
Чаусова Тамара писав/ла: Може бути можна доопрацювати відбір контактів мультисписок?
Зробити фільтр для контактів мультисписком за контактами займе близько 2-х годин.
[quote]
Чаусова Тамара писав/ла:
[/quote]
Зробити фільтр для контактів мультисписком за контактами займе близько 2-х годин.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав:
Чаусова Тамара писав/ла: Може бути можна доопрацювати відбір контактів мультисписок?
Інвестиції ми маємо? Якщо ні, виставляйте рахунок.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
[quote]
Чаусова Тамара писав/ла:
[/quote]
[/quote]
Інвестиції ми маємо?
Якщо ні, виставляйте рахунок.
Чаусова Тамара писав/ла: Інвестиції ми маємо? Якщо ні, виставляйте рахунок.
Добридень! Це завдання ми зробимо в рамках інвестицій - вона прийнята в план робіт. Очікуваний час виконання – протягом тижня.
[quote]
Чаусова Тамара писав/ла:
Інвестиції ми маємо?
[/quote]
Добридень!
Це завдання ми зробимо в рамках інвестицій - вона прийнята в план робіт.
Очікуваний час виконання – протягом тижня.
Чижик Олександр Сергійович OneBox production написав:
Чаусова Тамара писав/ла: Інвестиції ми маємо? Якщо ні, виставляйте рахунок.
Добридень! Це завдання ми зробимо в рамках інвестицій - вона прийнята в план робіт. Очікуваний час виконання – протягом тижня.
Дякую! Чекатиму!
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
[quote]
Чаусова Тамара писав/ла:
Інвестиції ми маємо?
[/quote]
Добридень!
Це завдання ми зробимо в рамках інвестицій - вона прийнята в план робіт.
Очікуваний час виконання – протягом тижня.
[/quote]
Дякую! Чекатиму!
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: додав фільтр "Контакт" мультиселектом з автокомплітом - виводьте в інтерфейс фільтрів контактів та користуйтесь
Дякую! Працює!
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
додав фільтр "Контакт" мультиселектом з автокомплітом - виводьте в інтерфейс фільтрів контактів та користуйтесь
[/quote]
Дякую! Працює!
Напишу ще як це можна зробити в OS штатно, якщо кому потрібно: - створюємо масове розсилання - додаємо до неї контакти поштучно (якщо треба) - Додаємо в неї контакти пачками (за кілька разів, якщо треба) - налаштовуємо параметри розсилки - всі - Опціонально: розсилку можна запускати діями.
Напишу ще як це можна зробити в OS штатно, якщо кому потрібно:
- створюємо масове розсилання
- додаємо до неї контакти поштучно (якщо треба)
- Додаємо в неї контакти пачками (за кілька разів, якщо треба)
- налаштовуємо параметри розсилки
- всі
- Опціонально: розсилку можна запускати діями.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар