Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Запросила на експорт дані для розсилки
минула доба, документ не отримала
поміняла пошту – не отримала
перевірила з поштою все ОК
додзвонитися з вчора не можу, залишаю номер для зворотного дзвінка - тиша
як мені отримати файл?
Запросила на експорт дані для розсилки минула доба, документ не отримала поміняла пошту – не отримала перевірила з поштою все ОК додзвонитися з вчора не можу, залишаю номер для зворотного дзвінка - тиша як мені отримати файл?
Нетудихати Інна писав/ла: Запросила на експорт дані для розсилки
вкажіть будь-ласка повне посилання, звідки і що намагалися вивантажити
[quote]
Нетудихати Інна писав/ла:
Запросила на експорт дані для розсилки
[/quote]
вкажіть будь-ласка повне посилання, звідки і що намагалися вивантажити
Надсилання намагається статися з пошти inna@color-travel.net Вона мабуть вказана в інтеграції з SendPulse, який у свою чергу видає помилку. Ймовірно вам потрібно або прибрати пошту з SendPulse, щоб відправка виконувалася шляхом SMTP, або вирішити питання помилки з SendPulse
Надсилання намагається статися з пошти inna@color-travel.net
Вона мабуть вказана в інтеграції з SendPulse, який у свою чергу видає помилку.
Ймовірно вам потрібно або прибрати пошту з SendPulse, щоб відправка виконувалася шляхом SMTP, або вирішити питання помилки з SendPulse
я так і не одержала документ! хоча робила це неодноразово раніше. У нас оплачено комерційне розсилання, я не можу їй скористатися через відсутність контактів, як ще я можу вивантажити базу?
я так і не одержала документ! хоча робила це неодноразово раніше. У нас оплачено комерційне розсилання, я не можу їй скористатися через відсутність контактів, як ще я можу вивантажити базу?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар