Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
постійно вилазить така помилка то в одного емейла, то в іншого підключеного в бокс і пошта не ходить якийсь час
[file]23324[/file]
MAP: Ви не можете отримувати доступ до IMAP-сервера: Connected to connect to ssl://outlook.office365.com:993: Connection timed out
[file]23324[/file]
[file]23324[/file]
постійно вилазить така помилка то в одного емейла, то в іншого підключеного в бокс і пошта не ходить якийсь час
MAP: Ви не можете отримувати доступ до IMAP-сервера: Connected to connect to ssl://outlook.office365.com:993: Connection timed out
Швидше за все вас банить поштовик раз у якийсь час, потім розбанює. Вимкніть ліміти на кількість підключень або запитів у поштовиці і по ідеї все стане ок.
Швидше за все вас банить поштовик раз у якийсь час, потім розбанює. Вимкніть ліміти на кількість підключень або запитів у поштовиці і по ідеї все стане ок.
а чого він банить? ми зараз в одному додатку outlook.office365.com тестуємо всього 2 емейл адреси та мінімальною кількістю листів. У нас outlook.office365.com підключений до інших систем та їх не банить. Пошта літає сюди-туди за 2-3 хвилини у великих об'ємах. А на тестах бокс не може навіть 2 емейли з кількома листами потягнути? бокс точно не має труднощів з інтеграцією з outlook.office365.com? є клієнти до кого пошта у боксі на outlook.office365.com працює як треба?
а чого він банить? ми зараз в одному додатку outlook.office365.com тестуємо всього 2 емейл адреси та мінімальною кількістю листів. У нас outlook.office365.com підключений до інших систем та їх не банить. Пошта літає сюди-туди за 2-3 хвилини у великих об'ємах.
А на тестах бокс не може навіть 2 емейли з кількома листами потягнути?
бокс точно не має труднощів з інтеграцією з outlook.office365.com?
є клієнти до кого пошта у боксі на outlook.office365.com працює як треба?
У підтримці https://support.microsoft.com/en-us/office/pop-imap-and-smtp-settings-for-outlook-com-d088b986-291d-42b8-9564-9c414e2aa040 пишуть що є така помилка коли Ви налаштовує парсинг пошти в кілька місць одночасно. Відповідно Вам потрібно зробити вказані там кроки та спробувати виправити помилку.
[file]23326[/file]
[file]23326[/file]
У нас парсинг пошти тільки в OneBox, з вашого посилання https://support.microsoft.com/en-us/office/pop-imap-and-smtp-settings-for-outloo... при налаштуванні системи в поштовому клиенте. В нашому ж випадку ми використовуємо API MS Graph.
Давайте подивимося налаштування Вашого підключення. Тобто. мені потрібне як мінімум посилання на бокс. На самому сервері немає жодних обмежень на вихідні підключення, впн або чогось схожого, що може впливати на вихідні запити?
Давайте подивимося налаштування Вашого підключення. Тобто. мені потрібне як мінімум посилання на бокс.
На самому сервері немає жодних обмежень на вихідні підключення, впн або чогось схожого, що може впливати на вихідні запити?
1)https://euroizol.1b.app/app/imap-new/settings/
2)На сервере ограничений нет сервер пошти Exchange online, підключаємось через приложения MS Graph
3)При підключенні до служби SNTP у вас автоматично прописай адрес smtp.office365.com а якщо дивитися в learn microsoft то має бути інше https://learn.microsoft.com/en-us/exchange/client-developer/legacy-protocols/how-to-authenticate-an-imap-pop-smtp-application-by-using-oauth
Чи у вас перевірка в коді іде і токен ви з відти читаєте.
Для пошт a.svyrydenko та sales була пройдена однакова авторизація та отримані абсолютно однакові токени доступу, тому друга працює а перша ні. Тобто. для різних пошт було зроблено авторизацію з одного акаунта, що наскільки я розумію неправильно. Я скинув ключі доступу для обох пошт. Авторизуйтеся під власником пошти спочатку для a.svyrydenko, потім вийдіть з облікового запису, зайдіть у sales і авторизуйтеся під ним заново. Авторизація буде відбуватися після збереження налаштувань пошти в боксі
Для пошт a.svyrydenko та sales була пройдена однакова авторизація та отримані абсолютно однакові токени доступу, тому друга працює а перша ні. Тобто. для різних пошт було зроблено авторизацію з одного акаунта, що наскільки я розумію неправильно. Я скинув ключі доступу для обох пошт. Авторизуйтеся під власником пошти спочатку для a.svyrydenko, потім вийдіть з облікового запису, зайдіть у sales і авторизуйтеся під ним заново.
Авторизація буде відбуватися після збереження налаштувань пошти в боксі
а що адмін боксу не може додавати зі свого екаунту емейли співробітників та підключати їх до контакту центру? потрібно, щоб кожен співробітник сам зайшов у свій екаунт і налаштував свою пошту через додаток https://euroizol.1b.app/app/email/?
а що адмін боксу не може додавати зі свого екаунту емейли співробітників та підключати їх до контакту центру? потрібно, щоб кожен співробітник сам зайшов у свій екаунт і налаштував свою пошту через додаток https://euroizol.1b.app/app/email/?
Щеткін Моше написав: а що адмін боксу не може додавати зі свого екаунту емейли співробітників та підключати їх до контакту центру? потрібно, щоб кожен співробітник сам зайшов у свій екаунт і налаштував свою пошту через додаток https://euroizol.1b.app/app/email/?
OAuth - стандарт (схема) авторизації, що забезпечує надання третій стороні обмеженого доступу до захищених ресурсів користувача без передачі їй (третій стороні) логіну та паролю. Ну саме за таким принципом і працює oauth) Ви повинні зайти потрібним користувачем і надати доступ до свого "ресурсу" замість введення пароля.
[quote]
Щеткін Моше написав:
[/quote]
OAuth - стандарт (схема) авторизації, що забезпечує надання третій стороні обмеженого доступу до захищених ресурсів користувача без передачі їй (третій стороні) логіну та паролю.
Ну саме за таким принципом і працює oauth) Ви повинні зайти потрібним користувачем і надати доступ до свого "ресурсу" замість введення пароля.
Авторизуйтесь під власником пошти спочатку для a.svyrydenko, потім вийдіть з облікового запису, зайдіть у sales і авторизуйтесь під ним заново не допомогла помилка IMAP: Can not authenticate to IMAP server: AUTHENTICATE failed.
Авторизуйтесь під власником пошти спочатку для a.svyrydenko, потім вийдіть з облікового запису, зайдіть у sales і авторизуйтесь під ним заново
не допомогла помилка IMAP: Can not authenticate to IMAP server: AUTHENTICATE failed.
let him cook
OneBox production написав:
Для пошт a.svyrydenko та sales була пройдена однакова авторизація та отримані абсолютно однакові токени доступу, тому друга працює а перша ні. Тобто. для різних пошт було зроблено авторизацію з одного акаунта, що наскільки я розумію неправильно. Я скинув ключі доступу для обох пошт. Авторизуйтеся під власником пошти спочатку для a.svyrydenko, потім вийдіть з облікового запису, зайдіть у sales і авторизуйтеся під ним заново.
Підкажіть пліз - IMAP: Неможливо отримати IMAP-сервер: AUTHENTICATE failed означає що проблема з невірними даними (логін, пароль Ідентифікатор каталогу (Microsoft Outlook) ?
[quote]
[file]23334[/file]
let him cook
[file]23334[/file]
[file]23334[/file]
[file]23334[/file]
[file]23334[/file]
[/quote]
[file]23334[/file]
Підкажіть пліз - IMAP: Неможливо отримати IMAP-сервер: AUTHENTICATE failed означає що проблема з невірними даними (логін, пароль Ідентифікатор каталогу (Microsoft Outlook) ?
[file]23334[/file]
[file]23334[/file]
Болотян Юрій Олександрович
SheBo написав:
let him cook
дякую
[quote]
[file]23334[/file]
Болотян Юрій Олександрович
[file]23334[/file]
SheBo написав:
[file]23334[/file]
[quote]
[file]23334[/file]
let him cook
[file]23334[/file]
[file]23334[/file]
[file]23334[/file]
[file]23334[/file]
[/quote]
[file]23334[/file]
[file]23334[/file]
[file]23334[/file]
[/quote]
[file]23334[/file]
дякую
[file]23334[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар