Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Тут https://univer.1b.app/app/imap-new/settings/
[file]20434[/file]
Пошта не працює mybroker@univer.ua
[file]20434[/file]
Був вхідний лист, але в подіях немає листа.
[file]20434[/file]
Прохання виправити
[file]20434[/file]
Наскільки я бачу - парсер нормально парсить ящики, читає структуру та листи. Якщо цього листа немає в подіях - уточніть, у якій папці фізично знаходиться вказаний лист у поштовому клієнті, бо при підключенні до скриньки у вхідних я його не спостерігаю.
Наскільки я бачу - парсер нормально парсить ящики, читає структуру та листи.
Якщо цього листа немає в подіях - уточніть, у якій папці фізично знаходиться вказаний лист у поштовому клієнті, бо при підключенні до скриньки у вхідних я його не спостерігаю.
Якщо цього листа немає в подіях - уточніть, у якій папці фізично знаходиться вказаний лист у поштовому клієнті, бо при підключенні до скриньки у вхідних я його не спостерігаю.
"Вхідні".
Воно?)
[quote]
[file]20538[/file]
Тиндик Максим Вадимович
[file]20538[/file]
OneBox production написав:
[file]20538[/file]
[file]20538[/file]
[file]20538[/file]
[/quote]
[file]20538[/file]
"Вхідні".
[file]20538[/file]
Воно?)
[file]20538[/file]
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Так я ж вказав, що у вхідних я його не спостерігаю. Воно точно там? або в якійсь підпапці?
Прям зі скріншота у вхідних. Підпапок начебто немає.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
Так я ж вказав, що у вхідних я його не спостерігаю.
Воно точно там? або в якійсь підпапці?
[/quote]
Прям зі скріншота у вхідних. Підпапок начебто немає.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар