Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня!
Як прибрати помилку?
Статус IMAP: НЕ ОК ([CLOSED] IMAP connection broken (server response))
https://onebox.constantagro.com.ua:44553/admin/shop/integrations/imap-1/control/
Якщо знімаю галочки з TLS, то помилка виглядає так:
Статус IMAP: НЕ ОК (Can not authenticate to IMAP server: [UNAVAILABLE] Temporary authentication failure. [constantagro.com.ua:2021-12-16 )
https://onebox.constantagro.com.ua:44553/admin/shop/integrations/imap-2/control/
Всі точно такі ж дані внесені в Thunderbird і там все працює.
В чому може бути проблема?
питання в галочках інтеграції. емейл сервер у вас на основі якої програми? від цього залежить як налаштовувати пробуйте наприклад так , підставивши свої дані
питання в галочках інтеграції.
емейл сервер у вас на основі якої програми? від цього залежить як налаштовувати
пробуйте наприклад так [file]12965[/file] , підставивши свої дані
OneBox production писал/а: В настройках IMAP Host и SMTP Host вместо домена вставьте IP адресс вашего почтового сервера.
Не допомогло... Відповідь від сервера однакова хоч з доменним іменем, хоч з IP: Статус IMAP: НЕ ОК ([CLOSED] IMAP connection broken (server response))
Окрім того, не зовсім розумію, чому з тієї ж локальної мережі мій поштовий клієнт thunderbird працює.
[quote]
Тасун Сергей Владимирович
OneBox production писал/а:
В настройках
IMAP Host и SMTP Host
вместо домена вставьте IP адресс вашего почтового сервера.
[/quote]
Не допомогло...
Відповідь від сервера однакова хоч з доменним іменем, хоч з IP:
Статус IMAP: НЕ ОК ([CLOSED] IMAP connection broken (server response))
Окрім того, не зовсім розумію, чому з тієї ж локальної мережі мій поштовий клієнт thunderbird працює.
Integrator.com.ua писал/а: емейл сервер у вас на основі якої програми?
Цей сервіс забезпечує хостинг. Тож, не знаю.
[quote]
Сусяк Ігор
Інтегратор
Integrator.com.ua писал/а:
емейл сервер у вас на основі якої програми?
[/quote]
Цей сервіс забезпечує хостинг. Тож, не знаю.
Лысенко Александр писал/а: Не допомогло... Відповідь від сервера однакова хоч з доменним іменем, хоч з IP:
Я вам все правильно написал, просто нужно правильно настроить наличие или отсутствие шифрования.
[quote]
Лысенко Александр писал/а:
Не допомогло...
Відповідь від сервера однакова хоч з доменним іменем, хоч з IP:
[/quote]
Я вам все правильно написал, просто нужно правильно настроить наличие или отсутствие шифрования.
OneBox production писал/а: Так, потому, что 993 порт обычно не требует TLS шифрование.
Галку ту ставив на основі рекомендованих налаштувань провайдера:
[quote]
Тасун Сергей Владимирович
OneBox production писал/а:
Так, потому, что 993 порт обычно не требует TLS шифрование.
[/quote]
Галку ту ставив на основі рекомендованих налаштувань провайдера:
[file]13118[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар