Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
При пересиланні листа через Мої події втрачається html структура пересиланого листа (див. скріншоти)
https://astelitgroup.crm-onebox.com/admin/shop/report/event/
[file]12705[/file]
[file]12706[/file]
Ви хочете щоб прямий HTML попереднього листа був у листі, що пересилається? Не хочете оновитися на OneBox OS, де є програма "Пошта" і там можна пересилати листа як він є? Можете замовити демо-версію, налаштувати інтеграцію з поштою та протестувати
Ви хочете щоб прямий HTML попереднього листа був у листі, що пересилається?
Не хочете оновитися на OneBox OS, де є програма "Пошта" і там можна пересилати листа як він є? Можете замовити демо-версію, налаштувати інтеграцію з поштою та протестувати
Не хочете оновитися на OneBox OS, де є програма "Пошта" і там можна пересилати листа як він є? Можете замовити демо-версію, налаштувати інтеграцію з поштою та протестувати
?
[quote]
[/quote]
?
Коцюбинський Роман Олександрович Астеліт Груп писав/ла: Чи планується допрацювання можливості пересилання листа як є у поточній версії?
Наскільки мені відомо – не планується. В OneBox OS є безпосередній додаток "Пошта", в якому за допомогою протоколу IMAP відбувається безпосередня робота з поштовим сервером та пересилання/відповіді на листи за аналогією з поштовими клієнтами.
[quote]
Коцюбинський Роман Олександрович Астеліт Груп писав/ла:
Чи планується допрацювання можливості пересилання листа як є у поточній версії?
[/quote]
Наскільки мені відомо – не планується.
В OneBox OS є безпосередній додаток "Пошта", в якому за допомогою протоколу IMAP відбувається безпосередня робота з поштовим сервером та пересилання/відповіді на листи за аналогією з поштовими клієнтами.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар