Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Неправильно настроєна інтеграція. Оскільки помилку дає поштовий ресурс. Зверніться до провайдера (адміністратора) який вам надає послугу поштового сервісу, щоб видали коректні налаштування для роботи з поштою. Або ж спробуйте налаштувати роботу з даною скринькою через поштовий клієнт (як приклад - Thunderbird) і коли все запрацює перенесіть налаштування в інтеграцію.
Добрий день.
Неправильно настроєна інтеграція. Оскільки помилку дає поштовий ресурс.
Зверніться до провайдера (адміністратора) який вам надає послугу поштового сервісу, щоб видали коректні налаштування для роботи з поштою.
Або ж спробуйте налаштувати роботу з даною скринькою через поштовий клієнт (як приклад - Thunderbird) і коли все запрацює перенесіть налаштування в інтеграцію.
Ви ж усі вписали! Повторюся: Ми не можемо знати, як настроєно поштовий сервіс. Ми можемо лише вгадувати, які порти та типи шифрування використовуються. Забрав зайву галку все працює.
Ви ж усі вписали!
Повторюся:
Ми не можемо знати, як настроєно поштовий сервіс.
Ми можемо лише вгадувати, які порти та типи шифрування використовуються.
Забрав зайву галку все працює.
Тасун Сергій Володимирович OneBox production Співробітник писав/ла: Ви ж усі вписали! Повторюся: Ми не можемо знати, як настроєно поштовий сервіс. Ми можемо лише вгадувати, які порти та типи шифрування використовуються. Забрав зайву галку все працює.
Ну тільки потративши годину години, перебираючи абсолютно незрозумілі комбінації логінів, галочок. Мені клієнт пише, що дані всі правильні, а я витрачаю свою годину, бо тупо не бачу помилки та логів. Я думаю, що важко не погодитися, що Вашої години витрачалося набагато менше, якби біля кожної галочки стояло щонайменше одне пояснення. Дякую
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
OneBox production
Співробітник писав/ла:
Ви ж усі вписали!
Повторюся:
Ми не можемо знати, як настроєно поштовий сервіс.
Ми можемо лише вгадувати, які порти та типи шифрування використовуються.
Забрав зайву галку все працює.
[/quote]
Ну тільки потративши годину години, перебираючи абсолютно незрозумілі комбінації логінів, галочок.
Мені клієнт пише, що дані всі правильні, а я витрачаю свою годину, бо тупо не бачу помилки та логів.
Я думаю, що важко не погодитися, що Вашої години витрачалося набагато менше, якби біля кожної галочки стояло щонайменше одне пояснення.
Дякую
Запитання не в підписах. Питання в тому, як налаштований поштовий сервіс. Можна налаштувати так, що потрібно включити всі галки шифрування, або так, що не потрібно включати галки шифрування зовсім. Всі ці параметри на стороні сервера. Ми можемо тільки вгадувати... Мені пощастило, я вгадав одразу...)) а Вам не пощастило...
Запитання не в підписах. Питання в тому, як налаштований поштовий сервіс.
Можна налаштувати так, що потрібно включити всі галки шифрування, або так, що не потрібно включати галки шифрування зовсім.
Всі ці параметри на стороні сервера.
Ми можемо тільки вгадувати... Мені пощастило, я вгадав одразу...))
а Вам не пощастило...
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар