Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Раніше наче була можливість приховати спосіб доставки, як і зараз можна приховати спосіб оплати. На зараз же спосіб доставки можна тільки видалити, що нам не треба.
Раніше наче була можливість приховати спосіб доставки, як і зараз можна приховати спосіб оплати. На зараз же спосіб доставки можна тільки видалити, що нам не треба.
Тіндік Максим Вадимович OneBox production написав: Доброго дня. Можна доопрацювати прихованість способу доставки аналогічно способам оплат - це займе 2 години.
А якщо робити доопрацювання в налаштуванні поля, які відображати способи доставки в універсальному блоці скільки буде годин?
[quote]
Тіндік Максим Вадимович
OneBox production написав:
Доброго дня.
Можна доопрацювати прихованість способу доставки аналогічно способам оплат - це займе 2 години.
[/quote]
А якщо робити доопрацювання в налаштуванні поля, які відображати способи доставки в універсальному блоці скільки буде годин?
Родион писал/а: А якщо робити доопрацювання в налаштуванні поля, які відображати способи доставки в універсальному блоці скільки буде годин?
не меньше)
[quote]
Родион писал/а:
[/quote]
не меньше)
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Тиндик Максим Вадимович OneBox production писал/а:
Родион писал/а: А якщо робити доопрацювання в налаштуванні поля, які відображати способи доставки в універсальному блоці скільки буде годин?
не меньше)
Не менше це скільки?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production писал/а:
[quote]
Родион писал/а:
[/quote]
не меньше)
[/quote]
Не менше це скільки?
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Уточню: В мене є декілька БП для різних направлень (роздріб, опт, закордонні продажі) Потрібно щоб я міг вибрати який тип доставки в цьому БП може вибрати менеджер.
Уточню:
В мене є декілька БП для різних направлень (роздріб, опт, закордонні продажі)
Потрібно щоб я міг вибрати який тип доставки в цьому БП може вибрати менеджер.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар