Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
процес https://monoshop.crm-onebox.com/admin/customorder/ezhednevnaya-otchetnost/10361/edit/
Вибираємо поле [file]4676[/file] і за збереження отримуємо [file]4677[/file]
Також працює у дії [file]4678[/file]
Хоча раніше все працювало і було прибл.
Прохання виправити.
Вибачте, чи не опис до завдання. У структурі менеджера є налаштування по зп Наприклад, всі завдання по менеджеру "Тетяна" https://monoshop.crm-onebox.com/admin/customorder/zp/?workflowid=22&searchLi... Останнім часом завдання автоматично не створюється. При цьому, якщо з боку менеджера створювати завдання, то все ок - заборон немає. Все працювало, тільки в якийсь момент перестало створювати нові завдання.
Вибачте, чи не опис до завдання.
У структурі менеджера [file]4682[/file] є налаштування по зп [file]4683[/file]
Наприклад, всі завдання по менеджеру "Тетяна" https://monoshop.crm-onebox.com/admin/customorder/zp/?workflowid=22&searchLine=
Останнім часом завдання автоматично не створюється. При цьому, якщо з боку менеджера створювати завдання, то все ок - заборон немає.
Все працювало, тільки в якийсь момент перестало створювати нові завдання.
Суханицький Андрій Інтегратор Premium-партнер Integrator CRM написав: а що з KPI? Що в нґм налаштоване та яке значення у менеджера зараз?
Можете подивитися за попередніми завданнями, я думаю що не так важливо, яке значення записується, факт у тому, що завдання не створюється.
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор Premium-партнер
Integrator CRM написав:
а що з KPI? Що в нґм налаштоване та яке значення у менеджера зараз?
[/quote]
Можете подивитися за попередніми завданнями, я думаю що не так важливо, яке значення записується, факт у тому, що завдання не створюється.
Шавалюк Дмитро Борисович КОМПАНІЯ "МОНОШОП". Власник написав: Можете подивитися за попередніми завданнями, я думаю що не так важливо, яке значення записується, факт у тому, що завдання не створюється.
Я не можу подивитися, у цьому й проблема, я не маю доступу до Вашої системи.
Шавалюк Дмитро Борисович КОМПАНІЯ "МОНОШОП". Власник написав: Як на мене це БАГ.
Може й так сказати точно можна після того, як перевіримо всі налаштування
[quote]
Шавалюк Дмитро Борисович
КОМПАНІЯ "МОНОШОП". Власник написав:
[/quote]
Я не можу подивитися, у цьому й проблема, я не маю доступу до Вашої системи.
[quote]
Шавалюк Дмитро Борисович
Як на мене це БАГ.
[/quote]
Може й так сказати точно можна після того, як перевіримо всі налаштування
Шавалюк Дмитро Борисович КОМПАНІЯ "МОНОШОП". Власник написав:
Суханицький Андрій Інтегратор Premium-партнер Integrator CRM написав: а що з KPI? Що в нґм налаштоване та яке значення у менеджера зараз?
завдання створює 1 раз на місяць у вас за березень вже є завдання
[quote]
Шавалюк Дмитро Борисович
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор Premium-партнер
Integrator CRM написав:
а що з KPI? Що в нґм налаштоване та яке значення у менеджера зараз?
[/quote]
[/quote]
завдання створює 1 раз на місяць
у вас за березень вже є завдання
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар