Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
15-20 секунд! завантажує сторінку, хоча в ній особливо нічого немає.
Чи можна виправити це? Обіцяли, що система працюватиме швидше ніж раніше.
[file]9120[/file]
15-20 секунд! завантажує сторінку, хоча в ній особливо нічого немає. Чи можна виправити це? Обіцяли, що система працюватиме швидше ніж раніше.
Устименко Ігор OneBox production написав: Дякую посміявся) у вас в блоці коментарів 6 фотографій по 7 мегабайт 6 * 7 = 35мегабайт даних ось і підвантаження вам)
а сенс їх завантажувати під час завантаження сторінки? зазвичай робиться маленька превью картинка, яка не вантажить систему. а якщо у мене буде 10 листів із файлами, доведеться чекати кілька хвилин? Чи можна покращити цей момент?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
Дякую посміявся)
у вас в блоці коментарів 6 фотографій по 7 мегабайт
6 * 7 = 35мегабайт даних
ось і підвантаження вам)
[/quote]
а сенс їх завантажувати під час завантаження сторінки? зазвичай робиться маленька превью картинка, яка не вантажить систему. а якщо у мене буде 10 листів із файлами, доведеться чекати кілька хвилин?
Чи можна покращити цей момент?
Устименко Ігор OneBox production написав: Дякую посміявся) у вас в блоці коментарів 6 фотографій по 7 мегабайт 6 * 7 = 35мегабайт даних ось і підвантаження вам)
а сенс їх завантажувати під час завантаження сторінки? зазвичай робиться маленька превью картинка, яка не вантажить систему. а якщо у мене буде 10 листів із файлами, доведеться чекати кілька хвилин? Чи можна покращити цей момент?
включайте відповідну галочку в налаштуваннях і буде вам прев'ю
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
[quote]
Устименко Ігор
Дякую посміявся)
у вас в блоці коментарів 6 фотографій по 7 мегабайт
6 * 7 = 35мегабайт даних
ось і підвантаження вам)
[/quote]
а сенс їх завантажувати під час завантаження сторінки? зазвичай робиться маленька превью картинка, яка не вантажить систему. а якщо у мене буде 10 листів із файлами, доведеться чекати кілька хвилин?
Чи можна покращити цей момент?
[/quote]
Устименко Ігор OneBox production написав: включайте відповідну галочку в налаштуваннях і буде вам прев'ю
це єдина настройка, яку я знайшов, але це не те, що потрібно. а ви про яку галочку кажете?
[quote]
Устименко Ігор
[/quote]
[file]9188[/file]
це єдина настройка, яку я знайшов, але це не те, що потрібно.
а ви про яку галочку кажете?
я мав на увазі, що для подібних випадків система повинна генерувати thumbnails щоб було простіше і швидше завантажувати сторінку, при чому за промовчанням це має бути. а так виходить що система щоразу підвантажує важкі картинки.
я мав на увазі, що для подібних випадків система повинна генерувати thumbnails щоб було простіше і швидше завантажувати сторінку, при чому за промовчанням це має бути. а так виходить що система щоразу підвантажує важкі картинки.
Корнєв Михайло писав/ла: я мав на увазі, що для подібних випадків система повинна генерувати thumbnails щоб було простіше і швидше завантажувати сторінку, при чому за промовчанням це має бути. а так виходить що система щоразу підвантажує важкі картинки.
для цього є галочка Використовувати зменшені копії зображень під час відображення в процесі
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
[/quote]
для цього є галочка Використовувати зменшені копії зображень під час відображення в процесі
Корнєв Михайло писав/ла: я мав на увазі, що для подібних випадків система повинна генерувати thumbnails щоб було простіше і швидше завантажувати сторінку, при чому за промовчанням це має бути. а так виходить що система щоразу підвантажує важкі картинки.
дякую, знайшов.
[quote]
Устименко Ігор
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
[/quote]
[/quote]
дякую, знайшов.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар