Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
вітання
в нашій інструкції інтеграторам початкові налаштування передбачають забирання зайвих бізнес-процесів, полів і пунктів меню, щоб клієнти на початку звикали тільки до функціоналу, який їм потрібен на даний час.
в ОС не можна з меню приховати, тільки видалити.
як варіант - плануєте зробити випадаюче меню окремою апкою?
* виправіть будь ласка , не можу приховати бізнес-процес, при виборі Параметри просто перекидає на основнеменю. бокс nevgamovni
вітання в нашій інструкції інтеграторам початкові налаштування передбачають забирання зайвих бізнес-процесів, полів і пунктів меню, щоб клієнти на початку звикали тільки до функціоналу, який їм потрібен на даний час. в ОС не можна з меню приховати, тільки видалити. як варіант - плануєте зробити випадаюче меню окремою апкою?
* виправіть будь ласка , не можу приховати бізнес-процес, при виборі Параметри просто перекидає на основнеменю. бокс nevgamovni
Интегратор писал/а: як варіант - плануєте зробити випадаюче меню окремою апкою?
нет
Сусяк Ігор
Интегратор писал/а: * виправіть будь ласка , не можу приховати бізнес-процес, при виборі Параметри просто перекидає на основнеменю. бокс nevgamovni
+
[quote]
Сусяк Ігор
Интегратор писал/а:
як варіант - плануєте зробити випадаюче меню окремою апкою?
[/quote]
нет
[quote]
Сусяк Ігор
Интегратор писал/а:
[/quote]
+
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар