Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Діти, можете додати можливість додавати Таби в бізнес процеси? Приклад на зображенні.
Раніше, в розрізі лише одне БП нам доводилося створювати від 3 до 7 окремих додаткових сторінок, наприклад для БП замовлення: Нові, Чекаємо на оплату, Передзамовлення тощо. (Приклад на картинці)
[file]8281[/file]
[file]8282[/file]
Діти, можете додати можливість додавати Таби в бізнес процеси? Приклад на зображенні. Раніше, в розрізі лише одне БП нам доводилося створювати від 3 до 7 окремих додаткових сторінок, наприклад для БП замовлення: Нові, Чекаємо на оплату, Передзамовлення тощо. (Приклад на картинці)
Устименко Ігор OneBox production написав: ні не бачу в цьому сенсу
а чи можна створити додаткову кнопку з варіантами фільтрації?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
ні не бачу в цьому сенсу
[/quote]
а чи можна створити додаткову кнопку з варіантами фільтрації?
[file]8294[/file]
Як протягом декількох секунд перемикатися з одного набору статусів на інші і протягом десятків разів?
[quote]
Устименко Ігор
ні не бачу в цьому сенсу
[/quote]
Як протягом декількох секунд перемикатися з одного набору статусів на інші і протягом десятків разів?
Через який інструмент мені створити 5-7 наборів фільтрів і перемикатимуться між ними одним кліком?
[quote]
Устименко Ігор
ні не бачу в цьому сенсу
[/quote]
Через який інструмент мені створити 5-7 наборів фільтрів і перемикатимуться між ними одним кліком?
links додаток
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[quote]
Устименко Ігор
ні не бачу в цьому сенсу
[/quote]
[/quote]
links додаток
links додаток
або додаток гарячі клавіші
[quote]
Устименко Ігор
[quote]
[quote]
Устименко Ігор
ні не бачу в цьому сенсу
[/quote]
[/quote]
links додаток
[/quote]
або додаток гарячі клавіші
Устименко Ігор OneBox production написав: links додаток
Почав використовувати, але не зміг, оскільки обмежена кількість символів
вже має бути збільшено
[quote]
[quote]
Устименко Ігор
links додаток
[/quote]
Почав використовувати, але не зміг, оскільки обмежена кількість символів
[/quote]
вже має бути збільшено
[quote]
Устименко Ігор
вже має бути збільшено
[/quote]
Перевірив. На жаль не працює((
Ось посилання, яке я брав і вставляв у Link - https://our-store.com.ua/app/workflowtype-order/?dumpHash=&objectsFromName=&filtershowprocess=&filterclientid%5B%5D=&filtermanagersid=&filterproductid=&filtercity=&filtercdatefrom=& =&filterdelivery=&filterpayment=&statusid%5B%5D=93&statusid%5B%5D=284&statusid%5B%5D=285&filterproductname=&filterdateplanfrom=&filterdateplanto=&filtercustomstatusoplati20=&filtercustomostavlenotziv6
А ось що мені відобразилось
https://our-store.com.ua/app/workflowtype-order/?dumpHash=&objectsFromName=&filtershowprocess=&filterclientid%5B%5D=&filtermanagersid=&filterproductid=&filtercity=&filtercdatefrom=&filtercdateto=&filterdelivery=&filterpayment=& =93&statusid%5
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар