Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Покажіть мені цю людину, хто робив дизайн інтерфейсу та поясніть для кого він був зроблений?!!!
Масштаб 100% (19 дюймів монітор) – і з потрібними полями у списку замовлень бачу 3 замовлення. Так, якщо мені надійдуть 3 замовлення на місяць, мені реально буде зручно працювати, я їх знайду і почну з ними працювати. Але у мене їх трохи більше ніж 3 на місяць.
У мене 2-і співробітниці, які носять окуляри через низький погляд, поставили те саме питання, коли побачили OS, при тому, що вони сиділи в різних кабінетах: "А почому все таке велике? Як можна зробити менше?"
[file]8238[/file]
Покажіть мені цю людину, хто робив дизайн інтерфейсу та поясніть для кого він був зроблений?!!! Масштаб 100% (19 дюймів монітор) – і з потрібними полями у списку замовлень бачу 3 замовлення. Так, якщо мені надійдуть 3 замовлення на місяць, мені реально буде зручно працювати, я їх знайду і почну з ними працювати. Але у мене їх трохи більше ніж 3 на місяць. У мене 2-і співробітниці, які носять окуляри через низький погляд, поставили те саме питання, коли побачили OS, при тому, що вони сиділи в різних кабінетах: "А почому все таке велике? Як можна зробити менше?"
я бачу 9 замовлень вкажіть список колонок, що у вас виведено
Це мінімальний список, але для норм роботи потрібно додавати близько 4-6 шт. Списано? Код дата створення Назва Статус Сума Оплачено Гроші отримані? Контрагент ПІБ Одержувача Телефон Адреса Спосіб оплати Доставка Накладна доставка Джерело Низький рейтинг Prom Ось посилання на процес https://our-store.com.ua/app/workflowtype-order/
[quote]
я бачу 9 замовлень
вкажіть список колонок, що у вас виведено
[/quote]
Це мінімальний список, але для норм роботи потрібно додавати близько 4-6 шт.
Списано?
Код
дата створення
Назва
Статус
Сума
Оплачено
Гроші отримані?
Контрагент
ПІБ Одержувача
Телефон
Адреса
Спосіб оплати
Доставка
Накладна доставка
Джерело
Низький рейтинг Prom
Ось посилання на процес https://our-store.com.ua/app/workflowtype-order/
Ігоре, можна ж взяти низку якихось програм, знайти в ньому краще чи прибрати найгірше, і створити своє? 1) Приклад - Картинка №1 2) Приклад - Зображення №2.
Ігоре, можна ж взяти низку якихось програм, знайти в ньому краще чи прибрати найгірше, і створити своє?
1) Приклад - Картинка №1
2) Приклад - Зображення №2.
[file]8244[/file]
[file]8246[/file]
Устименко Ігор OneBox production написав: виходить якщо прибрати колонку адресу то ви побачите в 2 рази більше процесів
Ігоре, зрозумійте, це ж не нормально. Я можу усі колонки прибрати, і буде ще більше видно. Адреса нам теж потрібна
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
виходить якщо прибрати колонку адресу то ви побачите в 2 рази більше процесів
[/quote]
Ігоре, зрозумійте, це ж не нормально. Я можу усі колонки прибрати, і буде ще більше видно. Адреса нам теж потрібна
Устименко Ігор OneBox production написав: виходить якщо прибрати колонку адресу то ви побачите в 2 рази більше процесів
а що ви мені пропонуєте? у вас адреса буде 300 символів і уявіть розмір скрола? я не готовий робити цю дичину, тому що у 90% користувачів екрани більше 20ти дюймів і зараз вони бачать 10-15 замовлень одночасно.
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[quote]
Устименко Ігор
виходить якщо прибрати колонку адресу то ви побачите в 2 рази більше процесів
[/quote]
[/quote]
а що ви мені пропонуєте? у вас адреса буде 300 символів і уявіть розмір скрола?
я не готовий робити цю дичину, тому що у 90% користувачів екрани більше 20ти дюймів і зараз вони бачать 10-15 замовлень одночасно.
Устименко Ігор OneBox production написав: а що ви мені пропонуєте? у вас адреса буде 300 символів і уявіть розмір скрола? я не готовий робити цю дичину, тому що у 90% користувачів екрани більше 20ти дюймів і зараз вони бачать 10-15 замовлень одночасно.
Я здався. Не бачу сенсу, що або доводити
[quote]
Устименко Ігор
а що ви мені пропонуєте? у вас адреса буде 300 символів і уявіть розмір скрола?
я не готовий робити цю дичину, тому що у 90% користувачів екрани більше 20ти дюймів і зараз вони бачать 10-15 замовлень одночасно.
[/quote]
Я здався. Не бачу сенсу, що або доводити
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар