Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Устименко Ігор OneBox production написав: у вас є поле клієнт у ньому і шукайте
Навіть коли це щойно закритий процес?
Устименко Ігор OneBox production написав: або ж через додаток контакти
Ця програма потрібно ще знайти та відкрити.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
у вас є поле клієнт у ньому і шукайте
[/quote]
[quote]
Устименко Ігор
або ж через додаток контакти
[/quote]
Юрченко Роман Сергійович написав: Навіть коли це щойно закритий процес?
це щось змінює ?
Юрченко Роман Сергійович написав: Ця програма потрібно ще знайти та відкрити.
наведіть зверху на ім'я програми і там є швидкий список вибраних програм, що випадає тобі тими додатками якими ви часто користуєтеся додайте їх у вибране (ПКМ на робочому столі на додаток і підняти у вибране)
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[/quote]
це щось змінює ?
[quote]
[/quote]
наведіть зверху на ім'я програми і там є швидкий список вибраних програм, що випадає
тобі тими додатками якими ви часто користуєтеся додайте їх у вибране (ПКМ на робочому столі на додаток і підняти у вибране)
Устименко Ігор OneBox production написав: наведіть зверху на ім'я програми і там є швидкий список вибраних додатків, що випадає тобі тими додатками якими ви часто користуєтеся додайте їх у вибране (ПКМ на десктопі на додаток і підняти у вибране)
Оооо .... Це вже краще. А можна якось, щоб відображалися сповіщення як я тут раніше писав. uvedomleniya/#answer27522
[quote]
Устименко Ігор
наведіть зверху на ім'я програми і там є швидкий список вибраних додатків, що випадає
тобі тими додатками якими ви часто користуєтеся додайте їх у вибране (ПКМ на десктопі на додаток і підняти у вибране)
[/quote]
Оооо .... Це вже краще.
А можна якось, щоб відображалися сповіщення як я тут раніше писав. uvedomleniya/#answer27522
Устименко Ігор OneBox production написав: наведіть зверху на ім'я програми і там є швидкий список вибраних додатків, що випадає тобі тими додатками якими ви часто користуєтеся додайте їх у вибране (ПКМ на десктопі на додаток і підняти у вибране)
Оооо .... Це вже краще. А можна якось, щоб відображалися сповіщення як я тут раніше писав. uvedomleniya/#answer27522
програми які підтримують повідомлень вже зараз там їх показують
[quote]
[quote]
Устименко Ігор
наведіть зверху на ім'я програми і там є швидкий список вибраних додатків, що випадає
тобі тими додатками якими ви часто користуєтеся додайте їх у вибране (ПКМ на десктопі на додаток і підняти у вибране)
[/quote]
Оооо .... Це вже краще.
А можна якось, щоб відображалися сповіщення як я тут раніше писав. uvedomleniya/#answer27522
[/quote]
Устименко Ігор OneBox production написав: програми які підтримують повідомлень вже зараз там їх показують
Бачу лише Чат. А коли з'являться у бізнес-процесах? Це найголовніші додатки
[quote]
Устименко Ігор
[/quote]
Устименко Ігор OneBox production написав: програми які підтримують повідомлень вже зараз там їх показують
через пару місяців думаю
[quote]
[quote]
Устименко Ігор
[/quote]
[/quote]
через пару місяців думаю
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар