Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Устименко Ігор OneBox production написав: уточніть проблема актуальна чи ні? оскільки вона не спостерігається зараз
Так, актуальна. Нічого не змінилось
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
уточніть проблема актуальна чи ні?
оскільки вона не спостерігається зараз
[/quote]
Так, актуальна.
Нічого не змінилось
[file]8308[/file]
Derkach Dmytriy OneBox production написав: Добрий день. Спробуйте скинути кеш. Я на вашому боксі не бачу цієї проблеми (перевіряв із 3-х браузерів), скріншот прикладаю
Перевірив спеціально через вкладку Інкогніто. Проблема залишилася
[quote]
Derkach Dmytriy
Добрий день. Спробуйте скинути кеш. Я на вашому боксі не бачу цієї проблеми (перевіряв із 3-х браузерів), скріншот прикладаю
[file]8309[/file]
[/quote]
Перевірив спеціально через вкладку Інкогніто. Проблема залишилася
[file]8331[/file]
Derkach Dmytriy OneBox production написав: Ось я у Вашому боксі створив замовлення, всередині замовлення додаю клієта – кнопка на своєму місці.
Дуже дивно якось виходить. Думав може у мене, що не так, але щойно я перевірив інформацію на зовсім іншому комп'ютері та на кількох браузерах. Скрізь та сама проблема. Як ми можемо ще перевірити це, щоб вирішити це питання?
[quote]
Derkach Dmytriy
Ось я у Вашому боксі створив замовлення, всередині замовлення додаю клієта – кнопка на своєму місці.
[file]8423[/file]
[/quote]
Дуже дивно якось виходить. Думав може у мене, що не так, але щойно я перевірив інформацію на зовсім іншому комп'ютері та на кількох браузерах. Скрізь та сама проблема.
Як ми можемо ще перевірити це, щоб вирішити це питання?
[file]8602[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар