Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. У фільтрах таблиці продуктів та таблиці процесів для числових додаткових полів доступна фільтрація значень від і до [file]5745[/file] [file]5746[/file]
чи можна таку фільтрацію вивести у блоці Пошук продуктів інтерфейсу процесу?
Добрий день. У фільтрах таблиці продуктів та таблиці процесів для числових додаткових полів доступна фільтрація значень від і до чи можна таку фільтрацію вивести у блоці Пошук продуктів інтерфейсу процесу?
Добрий день. Можна налаштувати в блоці "Пошук продуктів" щоб числові поля відображати як 2 текстові поля "від"/"до" і змінити алгоритми фільтрації. Подібне доопрацювання займе 2 години. Виставити рахунок?
Добрий день.
Можна налаштувати в блоці "Пошук продуктів" щоб числові поля відображати як 2 текстові поля "від"/"до" і змінити алгоритми фільтрації.
Подібне доопрацювання займе 2 години. Виставити рахунок?
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: щоб числові поля відображати як 2 текстові поля "від"/"до"
Ось тут не зрозумів Після пропонованого Вами доопрацювання можна буде фільтрувати продукти в блоці Пошуку продуктів так само, як у таблиці продуктів? ps у мене за це питання вчора зняло одразу 13 балів
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
щоб числові поля відображати як 2 текстові поля "від"/"до"
[/quote]
Ось тут не зрозумів
Після пропонованого Вами доопрацювання можна буде фільтрувати продукти в блоці Пошуку продуктів так само, як у таблиці продуктів?
ps у мене за це питання вчора зняло одразу 13 балів [file]5763[/file]
Чубенко Михайло писав/ла: ps у мене за це питання вчора зняло одразу 13 балів
ви згенерували 13 топіків - топіки дублікати видалені/бонуси повернуті
[quote]
Чубенко Михайло писав/ла:
ps у мене за це питання вчора зняло одразу 13 балів
[/quote]
ви згенерували 13 топіків - топіки дублікати видалені/бонуси повернуті
Чубенко Михайло писав/ла: Ось тут не зрозумів Після пропонованого Вами доопрацювання можна буде фільтрувати продукти в блоці Пошуку продуктів так само, як у таблиці продуктів?
можна буде фільтрувати по полю "від" і "до", як у таблиці продуктів У блоці пошуку у "Фільтри" розгортатиметься 2 поля замість 1го
[quote]
Чубенко Михайло писав/ла:
Ось тут не зрозумів
Після пропонованого Вами доопрацювання можна буде фільтрувати продукти в блоці Пошуку продуктів так само, як у таблиці продуктів?
[/quote]
можна буде фільтрувати по полю "від" і "до", як у таблиці продуктів
У блоці пошуку у "Фільтри" розгортатиметься 2 поля замість 1го
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар