Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Клієнт просив зробити можливість вносити текст у поле продукту процесу кількома рядками.
Скажіть, чи можна зробити, щоб це поле мало мінімальну висоту 10 рядків, навіть коли порожнє?
Клієнт просив зробити можливість вносити текст у поле продукту процесу кількома рядками. Скажіть, чи можна зробити, щоб це поле мало мінімальну висоту 10 рядків, навіть коли порожнє?
бо це прохання того ж клієнта :) можна доробити висоту поля, яке доробляли у завданні #2015703989, за замовчуванням 10 рядків, навіть якщо воно не заповнене?
бо це прохання того ж клієнта :)
можна доробити висоту поля, яке доробляли у завданні #2015703989, за замовчуванням 10 рядків, навіть якщо воно не заповнене?
Ярина integrator написав: бо це прохання того ж клієнта :) можна доробити висоту поля, яке доробляли у завданні #2015703989, за замовчуванням 10 рядків, навіть якщо воно не заповнене?
я не бачу в тз завдання нічого пов'язаного з висотою
[quote]
Ярина
integrator написав:
бо це прохання того ж клієнта :)
можна доробити висоту поля, яке доробляли у завданні #2015703989, за замовчуванням 10 рядків, навіть якщо воно не заповнене?
[/quote]
Устименко Ігор OneBox production Premium-партнер OneBox CTO написав: я не бачу в тз завдання нічого пов'язаного з висотою
це нове завдання. скільки буде коштувати доробка?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production Premium-партнер
OneBox CTO написав:
[/quote]
це нове завдання. скільки буде коштувати доробка?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар