тобто. існуючий беремо блок, де можна вибрати тільки 1 поле яке виведено в меню масових змін і додаємо в нього можливість вибрати яке саме додаткове поле хочемо поміняти. Це мені цікаво тому що щодня в додаткових полях з датами знижок робляться зміни, і доводиться для цих сайтів тримати аж 6 таких блоків.
на виході маємо блок в якому заздалегідь вказуємо які додаткові поля можемо в нього виводити для вибору вже в самому меню масових змін ДПП.
і можу потім зробити такий блок де наприклад вибір з 3х Доп полів знижка значення (міняти його масово на вказане)
і блок Дата знижки, де вибравши додаткове поле Дата знижки "сайт" від або до можу вказати йому нове значення (дату) і масово перезаписати.
для мене є сенс у поділ на види додаткових полів для зручності, але питання, якщо в попередньому мультисписі будуть поля різних значень: число, текст, дата - то зміна їх значення можна продати і додавати їх в один мультисписок? або обов'язково їх розділяти буде за типом: Число, текс, дата ........
мене цікавить це, функціонал полегшить роботу і зменшить мотлох в меню, зараз воно виглядає так у мене
https://prnt.sc/107ucl2