Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Так працює система, цілий тип не підтримує можливості вносити негативні значення. Вони можливі лише при прорахуванні дією "обчислити та записати". Але при спробі відкоригувати вручну – система автоматично прибере "-". Якщо потрібно рахувати з мінусом, використовуйте "число з плаваючою комою". А в діях, можете вказати округлення до цілого
Так працює система, цілий тип не підтримує можливості вносити негативні значення.
Вони можливі лише при прорахуванні дією "обчислити та записати". Але при спробі відкоригувати вручну – система автоматично прибере "-".
Якщо потрібно рахувати з мінусом, використовуйте "число з плаваючою комою". А в діях, можете вказати округлення до цілого
Губко Олександр Сергійович Співробітник писав/ла: Так працює система, цілий тип не підтримує можливості вносити негативні значення. Вони можливі лише при прорахуванні дією "обчислити та записати". Але при спробі відкоригувати вручну – система автоматично прибере "-". Якщо потрібно рахувати з мінусом, використовуйте "число з плаваючою комою". А в діях, можете вказати округлення до цілого
Мені потрібне не ціле значення, наприклад -14,45 чи 99,4 тощо. Але якщо я виставляю тип поля "число з плаваючою точкою", як і раніше, не можу встановити мінус
[quote]
Губко Олександр Сергійович
Співробітник писав/ла:
Так працює система, цілий тип не підтримує можливості вносити негативні значення.
Вони можливі лише при прорахуванні дією "обчислити та записати". Але при спробі відкоригувати вручну – система автоматично прибере "-".
Якщо потрібно рахувати з мінусом, використовуйте "число з плаваючою комою". А в діях, можете вказати округлення до цілого
[/quote]
Мені потрібне не ціле значення, наприклад -14,45 чи 99,4 тощо.
Але якщо я виставляю тип поля "число з плаваючою точкою", як і раніше, не можу встановити мінус
Губко Олександр Сергійович Співробітник писав/ла: тільки через формули або в рамках доопрацювання (
Я можу це якось реалізувати через формули, мені потрібно щоб при створенні завдання можна було вказати тільки число з точкою, як позитивне так і негативне
[quote]
Губко Олександр Сергійович
Співробітник писав/ла:
тільки через формули або в рамках доопрацювання (
[/quote]
Я можу це якось реалізувати через формули, мені потрібно щоб при створенні завдання можна було вказати тільки число з точкою, як позитивне так і негативне
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар