Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Юрченко Роман Сергійович Клієнт писав/ла: В мене взагалі ніколи не шукало. А чи взагалі їсть така можливість?
Так. Є. Налаштування системи > Налаштування меню > (навпаки "Глобального пошуку) за якими сутностями проводити пошук > (вгорі) налаштування полів, що беруть участь у пошуку > і там просто вписуйте теги по яких буде відбуватися пошук.
[quote]
Юрченко Роман Сергійович
Клієнт писав/ла:
В мене взагалі ніколи не шукало. А чи взагалі їсть така можливість?
[/quote]
Так. Є.
Налаштування системи > Налаштування меню > (навпаки "Глобального пошуку) за якими сутностями проводити пошук > (вгорі) налаштування полів, що беруть участь у пошуку > і там просто вписуйте теги по яких буде відбуватися пошук.
Юрченко Роман Сергійович Клієнт писав/ла: В мене взагалі ніколи не шукало. А чи взагалі їсть така можливість?
Так. Є. Налаштування системи > Налаштування меню > (навпаки "Глобального пошуку) за якими сутностями проводити пошук > (вгорі) налаштування полів, що беруть участь у пошуку > і там просто вписуйте теги по яких буде відбуватися пошук.
Доброго дня! Все запрацювало! Дякую.
[quote]
Стратулат Андрій Анатолійович
Клієнт писав/ла:
[quote]
Юрченко Роман Сергійович
Клієнт писав/ла:
В мене взагалі ніколи не шукало. А чи взагалі їсть така можливість?
[/quote]
Так. Є.
Налаштування системи > Налаштування меню > (навпаки "Глобального пошуку) за якими сутностями проводити пошук > (вгорі) налаштування полів, що беруть участь у пошуку > і там просто вписуйте теги по яких буде відбуватися пошук.
[/quote]
Доброго дня!
Все запрацювало! Дякую.
Суханицький Андрій Володимирович Grove Street Family написав: Шукає https://prnt.sc/w2nr0n
Знову не працює пошук по ТТН
[quote]
Суханицький Андрій Володимирович
Grove Street Family написав:
Шукає https://prnt.sc/w2nr0n
[/quote]
Знову не працює пошук по ТТН
[file]2034[/file]
[file]2035[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар