Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка.
[file]23468[/file]
Намагаюся розібратися із сортуванням товарів у таблиці замовлення.
[file]23468[/file]
Є необхідність сортування товарів за двома стовпцями за алфавітом (А-Я), таким чином, щоб товари спочатку сортувалися за брендом, а в межах одного бренду вони сортувалися за алфавітом.
[file]23468[/file]
Мені здається, що я вже перепробував усі можливі варіанти налаштування сортування, але так і не вдається досягти потрібного результату.
[file]23468[/file]
Ось тестове замовлення, якщо допоможе - https://oxid.crm-onebox.com/144/
[file]23468[/file]
[file]23468[/file]
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка.
Намагаюся розібратися із сортуванням товарів у таблиці замовлення.
Є необхідність сортування товарів за двома стовпцями за алфавітом (А-Я), таким чином, щоб товари спочатку сортувалися за брендом, а в межах одного бренду вони сортувалися за алфавітом.
Мені здається, що я вже перепробував усі можливі варіанти налаштування сортування, але так і не вдається досягти потрібного результату.
Останній раз робив сортування по полю "Брендтекст2" через процедуру, яка сортує цей стовпець за абеткою.
Також через процедури я намагався додати відразу 2 сортування, але воно не працює так, як треба.
Через "Конструктор інтерфейсу - Таблиця товарів" теж пробував різні варіанти, нічого не спрацювало так, як треба. Нині все очистив.
[quote]
[file]23469[/file]
[file]23470[/file]
let him cook
[file]23469[/file]
[file]23470[/file]
OneBox production написав:
[file]23469[/file]
[file]23470[/file]
Не бачу https://oxid.crm-onebox.com/app/workflowtype-project/workflowstatus/83/interface/?tabid= де зараз задано сортування?
[file]23469[/file]
[file]23470[/file]
[/quote]
[file]23469[/file]
[file]23470[/file]
Останній раз робив сортування по полю "Брендтекст2" через процедуру, яка сортує цей стовпець за абеткою.
[file]23469[/file]
[file]23470[/file]
Також через процедури я намагався додати відразу 2 сортування, але воно не працює так, як треба.
[file]23469[/file]
[file]23470[/file]
Через "Конструктор інтерфейсу - Таблиця товарів" теж пробував різні варіанти, нічого не спрацювало так, як треба. Нині все очистив.
[file]23469[/file]
[file]23470[/file]
[file]23469[/file]
[file]23470[/file]
[file]23469[/file]
[file]23470[/file]
Найпростіше сортування через таблицю налаштувати. Спробуйте так, попередньо вставивши в додаткове поле назву продукту. Якщо спрацює - просто зробимо, щоб там можна було вибрати назву продукту
Найпростіше сортування через таблицю налаштувати. Спробуйте так, попередньо вставивши в додаткове поле назву продукту. Якщо спрацює - просто зробимо, щоб там можна було вибрати назву продукту
[file]23471[/file]
[file]23471[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар