1b.app
Скопійоване посилання -

Назва компанії не відображається

Намагаюся вивести поле контакту "Компанія клієнта" у колонках таблиці замовлень. У мене є контакти з типом "Компанія" та контакти з типом "Менеджер компанії", які є співробітниками цих компаній та підв'язані до них. При створенні замовлення через цих менеджерів компаній все добре і назва компанії відображається. Але якщо створювати замовлення безпосередньо на компанію, то поле виявляється порожнім (це якщо базове, а не додаткове поле). Підкажіть, чи можна якось безпосередньо вирішити цю проблему, і якщо ні, то як можна створити щось на кшталт посилання на компанію клієнта (саме посиланням, а не просто текстом назву копіювати)?
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Будь ласка, дайте посилання на відфільтроване замовлення у списку замовлень, в якому клієнт замовлень має компанію, але вона не відображається у вказаному полі
06.11.2024, среда, 13:28
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

let him cook
OneBox production написав:
Будь ласка, дайте посилання на відфільтроване замовлення у списку замовлень, в якому клієнт замовлень має компанію, але вона не відображається у вказаному полі

За таким фільтром 2 замовлення на даний момент - https://surikat.1b.app/app/workflowtype-voronka-prodazhiv/?filtercdatefrom=2024-...
Якщо потрібне посилання на конкретне замовлення, то https://surikat.1b.app/8802/
06.11.2024, среда, 13:35

у мене такий список полів виведений, можливо у Вас кастомні налаштування відображення в списку? Якщо так, то застосуйте їх на всіх користувачах системи, щоб у мене стали такі ж
06.11.2024, среда, 13:51

Тип картки в обох користувачів - фірма. Тобто. Бігфіш та Міжбуд це і є компанії, у них не може бути "Компанія клієнта".
Не зовсім розумію, навіщо Вам знадобилося дублювати назву компанії, якщо вона і так є в полі Клієнт?
06.11.2024, среда, 13:59

Коли ми створюємо замовлення, то зазвичай створюємо на саму компанію і в ній вже вписаний дефолтний співробітник, але в деяких компаній більше одного менеджера і в таких випадках ми створюємо замовлення цього менеджера. Але в колонках замовлень такі замовлення в якості клієнта власне показують ім'я цього менеджера, що плутає співробітників при пошуку необхідних замовлень, потрібно щоб скрізь як клієнт була компанія. Я знаю, що можна просто копіювати назву компаній та їх там демонструвати, але проблема в тому, що це просто текст не клікабельний, а потрібно посиланням на компанію клієнта. Ось шукав як це можна зробити і знайшов це поле, але мабуть не зовсім слушний варіант
06.11.2024, среда, 14:07

Імовірно просто варто пояснити менеджерам, що якщо в "Компанія клієнта" порожньо, то в клієнті і є компанія? Що складного якщо справа немає посилання тикати на лівіше посилання?
06.11.2024, среда, 14:13

Не хочеться засмічувати просто місце двома колонками, а залишити одну універсальну
06.11.2024, среда, 15:05

Можемо зробити універсальну колонку, яка буде відповідати Вашому тз, поки я не бачу як це зробити без внесення правок до БП або без створення нової колонки. Доопрацювати колонку, якою для типу фірма буде сама компанія а для користувача - батьківська компанія (або користувач якщо вона відсутня??) Займе години 2. Виставити рахунок?
06.11.2024, среда, 15:17

Дякуємо за відповідь, поки що це не пряма важлива проблема, просто хотілося дізнатися чи є вже готові вирішення цієї проблеми. У майбутньому можливо звернемося до вас за цим доопрацюванням, але поки що не потрібно
06.11.2024, среда, 17:17

Справа в тому, що це ні для кого не є проблемою, тому і немає жодних її рішень)
вчера, 11:03

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар